Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Miunchene moteris įkalino lytinių santykių atsisakiusį vyriškį

Miuncheno gyventojas turėjo kreiptis į policiją, nes lytinių santykių ištroškusi jo draugė įspeitė vyrą į kampą. Newsru.com rašo, kad 47 metų moteris nė neketino jo paleisti iš lovos, tad vokiečiui teko šauktis pareigūnų pagalbos.
Seksas
Seksas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.
Temos: 2 Seksas Miunchenas

43 metų vyro draugė po kelių lytinių aktų pareikalavo pratęsimo, vyras atsisakė, tuomet moteris jį uždarė savo bute ir pasakė, kad jis niekur neis. Išbėgęs į balkoną vyras ėmė šauktis policijos pagalbos. Ją iškvietė moters kaimynai.

Tuomet paaiškėjo, kad vokietis su temperamentinga dama susipažino visai neseniai. Kurį laiką pabuvęs jos bute vyras suprato, kad pateko į spąstus.

Kai į butą atvyko policininkai, moteris nepasimetė ir su nešvankiais pasiūlymais pristojo prie pareigūnų, tačiau šie atsakė jai niekuo negalintys padėti. Vėliau moteriai buvo pateikti kaltinimai seksualiniu priekabiavimu ir žmogaus laisvės suvaržymu.

Tai ne pirmas toks atvejis Vokietijoje. 2006-aisiais 44 metų moteris paskambino į policiją ir įskundė šeimyninių pareigų nevykdantį sutuoktinį.

Paaiškėjo, kad pora jau kelis mėnesius miegojo skirtingose lovose. Vieną naktį žmona pažadino vyrą ir pareikalavo lytinių santykių, o šiam atsisakius surinko policijos numerį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas