„Nors būtų galima surasti keletą savo interjeru ar patiekalų kokybe ir skoniu išsiskiriančių vietų Kaune, tačiau tenka pripažinti, kad kainos ir kokybės santykis dažnai būna „persūdytas“. Todėl nusprendžiau įkurti visiškai naujo formato restoranėlį“, – aiškino T.Ragauskas.
Tik vakarais duris atversiančios restorano, įsikūrusio šalia Veiverių gatvės ir Europos prospekto sankryžos, šefas T.Ragauskas svečiams ketina ruošti išskirtinio skonio ir neįprastų derinių patiekalus, kurie įtiktų ir tikriems gurmanams.
„Mėgstu tai, kas neįprasta, pavyzdžiui lašiša su baltuoju šokoladu ar šviežios braškės su jaunais ridikėliais. Svarbiausia, kad visi produktai būtų švieži ir kokybiški, nupirkti tik tam vakarui. Geriau šiek tiek pritrūkti nei kaupti atsargas sandėliuke. Maisto gaminimas – tikras menas“, – teigė virtuvės šefas.
Restoranas orientuosis į geriausius Europos virėjus, neprisirišdamas prie konkretaus meniu – kiekvieną vakarą svečiams bus siūlomos naujos skonių variacijas, atsižvelgiant į sezoniškumą, galimybę gauti šviežius produktus, ypatingus svečių pageidavimus ir kūrybines šefo idėjas.
Per restorano „Vakarienės namai“ atidarymą Tomo patiekalai bus pristatomi ant podiumo su pradedančių ir jau pripažintų dizainerių sukurtais drabužiais ir papuošalais, skambant gyvai pianino muzikai.
„Norime sujungti skonių derinius su menu. Atidarymas bus ne tik gurmaniškas vakaras gomuriui ir akims, bet ir duoklė svečių ausims bei uoslei. Kitoks skonis, kvapas ir vaizdas“ – pasakojo T.Ragauskas. Jo planuose – maisto degustacijos skambant skirtingo tempo, stiliaus muzikai.