Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Negailestinga alergija: merginą pražudyti gali jos pačios ašaros

Didžiojoje Britanijoje gyvenanti jauna mergina Katie Dell yra alergiška vandeniui. Jos alergija yra tokia stipri, kad mirtinos gali būti ir pačios Katie ašaros.
Ašaros
Ašaros / 123RF nuotr.

Ši alergijos forma – labai reta. Ji visame pasaulyje pasireiškia tik 35 žmonėms, rašo dailymail.co.uk.

Vos mergina pravirksta, ją skausmingai išberia. Apie malonų maudymąsi vonioje nėra nė ko pagalvoti – tai gali sukelti skausmingą viso kūno uždegimą.

27-erių Katie dėl savo alergijos buvo priversta mesti savo mėgstamą darbą – šokį. Mergina dirbo šokių mokytoja, tačiau dėl aktyvaus judėjimo ir išsiskiriančio prakaito tapo nebepakeliama gyventi.

Katie kamuojanti alergija vis sunkėja – kai kuriems žmonėms vanduo, susidūręs su oda, gali sukelti organizmo šoką ir mirtį.

„Aš dažnai jaučiuosi tarsi būčiau kalinė savo pačios namuose. Kartais taip norisi įsirangyti į lovą ir išsiverkti, tačiau to, be abejo, negaliu padaryti“, – pasakojo Katie.

„Man yra sakę, kad galiu mirti dėl šios alergijos. Mano būklė vis blogėja, tačiau nenoriu galvoti, kas man bus po 10 ar 15 metų. Man telieka laukti, kol bus surastas koks nors vaistas nuo to. Priimu kiekvieną dieną tokią, kokia ji yra“, – sakė mergina.

Katie alergijos simptomai pradėjo reikštis kai jai buvo 16 metų.

„Žmonės nesupranta, kokia sunki yra mano būklė, ir dažniausiai nustato kvailą veido išraišką, kai sužino, jog negaliu praustis, – guodėsi Katie. – Į dušą aš tegaliu įlįsti ir iškart išlįsti – jame praleidžiu ne ilgiau kaip 2 minutes. Plaukus man plauna vyras.“

Didžiausias Katie pagalbininkas – jos vyras Andy. Jis atlieka visus darbus, kuriems reikalingas vanduo – skalbia, plauna indus, grindis ir t. t.

Katie nuotraukų galite pamatyti paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito