Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pramogų pasaulio atstovai rengiasi švęsti be stereotipų

Atlikėjas Edgaras Lubys bei renginių vedėjas Andrius Pieslikas – tik keli iš būrio pramogų pasaulio atstovų, pasirinkusių sutikti Naujuosius be stereotipų.
Edgaras Lubys
Edgaras Lubys / Almanto Mickaus nuotr.

Žvelgiant į naujametinio vakaro renginių viliotinį, atrandame ir blaivaus laisvalaikio šalininkų „VAROM!“ kvietimą sutikti 2017-uosius pilniems jėgų ir pozityvo. Prie madingu tampančio judėjimo prisideda ir pramogų pasaulio atstovai.

Pasak naujametinį vakarą koncertuosiančio Edgaro Lubio, pasirodyti blaiviame vakarėlyje sutiko iš karto, nes pats propaguoja sveiką gyvenimo būdą. „Nė vienos taurės, ir taip jau ne vienerius metus, nes man patinka kas rytą atsikelti šviežia galva, būti darbingam, gerai jaustis net po vakarėlio, – sako atlikėjas.

„Džiaugiuosi, kai mano kūrybos prasmę, išreikštą dainomis, žmonės supranta iš karto, įsijaučia ir sukuria ypatingą atmosferą. Tai blaivios auditorijos pranašumas“, – sako atlikėjas Edgaras Lubys, pasirodysiantis ir „VAROM!” naujųjų metų vakare.

Populiariam renginių, protų lygos vedėjui Andriui Pieslikui pasirinkti naujųjų metų renginį „VAROM!“ paskatino noras linksmintis kitaip ir buvimas socialiai atsakingu.

„VAROM!“ organizatorių nuotr./Andrius Pieslikas
„VAROM!“ organizatorių nuotr./Andrius Pieslikas

„Nuolat bendrauju su daug įdomių žmonių, atlikėjų, DJ‘ų, verslininkų. Kaip ir kiekvienais metais, turėjau daug pasiūlymų atšvęsti naujuosius“, – pasakoja renginių vedėjas Andrius Pieslikas.

Pasak Andriaus, jį patraukė „VAROM!” blaivaus naujųjų metų šventimo idėja, nes tai neįprasta, tačiau populiarėjanti mada. Be to, renginių vedėjui tai atrodo kaip puiki proga darbu įprasminti savo socialinę atsakomybę ir pasilinksminti tarp blaivių sąmoningų žmonių.

„Organizatoriai žada stiprią Amerikietiškų išleistuvių programą su gyvo garso koncertu, atrakcijomis, vizualizacijomis ir žinoma DJ muzika. Todėl čia gali ateiti žmonės nusiteikę gerai pasilinksminti, pamiršti standartus ir energingai šokti į naujuosius. Šiais metais ir kalendorius palankus švęsti ir džiaugtis natūraliai, o ne alinti savo organizmą – juk turėsime tik įprastą savaitgalį“, – juokėsi Andrius.

VAROM! entuziastų komanda jau penktus metus organizuoja blaivias pramogas – vakarėlius, vasaros festivalius, taip pat kviečia sutikti ir naujuosius metus energingai, be svaigalų.

Naujausias jų projektas „Šok į naujus metus ir varom!“ – vakarėlis naujųjų metų naktį „Amerikietiškų išleistuvių“ tematika. Rengėjai žada sukurti šventę, švenčiant senųjų metų išleistuves, o po vidurnakčio šėlti pasitinkant naujuosius.

Renginyje koncertuos Edgaras Lubys, vyks porų, kostiumų rinkimai, vedėjo pramogos, o šokių aikštele rūpinsis „garsobanga DJ‘s“.

Pasirinkta erdvė „MyHero“ loftas sutalpins visus norinčius naujai, madingai pasitikti 2017-uosius.

Daugiau informacijos ir bilietai – čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas