Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokiruojanti vaizdo medžiaga: kūdikis išgyveno, kai į vežimėlį trenkėsi traukinys (video)

Šešių mėnesių kūdikis stebuklingai išgyveno ir net nepatyrė sunkių sužalojimų, kai Australijoje vežimėlis nuo geležinkelio platformos nuriedėjo ant bėgių.
Motina nepastebėjo, kad vežimėlis pradėjo riedėti.
Motina per vėlai pastebėjo, kad vežimėlis pradėjo riedėti. / Kadras iš news.sky.com reportažo

Tragedija galėjęs baigtis įvykis nutiko Ešburtono stotyje, Melburno priemiestyje. Stoties stebėjimo kamera užfiksavo, kaip motina trumpai atitraukė rankas nuo vežimėlio rankenos ir nepastebėjo, kad vežimėlis pradėjo lėtai riedėti nuo platformos.

Kai motina susigriebė, kas atsitiko, ji dar mėgino sučiupti vežimėlį su kūdikiu, bet buvo per vėlu – tuo metu į stotį įvažiavo 250 tonų sveriantis traukinys ir po akimirkos trenkėsi į vežimėlį, praneša news.sky.com.

Australijos laikraštis „Herald Sun“ pranešė, kad traukinys į vežimėlį trenkėsi maždaug 35 km per valandą greičiu. Po smūgio vežimėlis palindo po lokomotyvu ir dar keliolika metrų buvo tempiamas tarpubėgiu.

Nors motina ir įvykio žiūrovai buvo įsitikinę, kad įvyko neatitaisoma tragedija, paaiškėjo, kad kūdikis tik nesmarkiai susimušė galvą.

Laimė, kūdikis vežimėlyje buvo prisegtas specialiu diržu, tai greičiausiai ir išgelbėjo jo gyvybę, vėliau paaiškino paramedikas Jonas Wrightas. Pasak jo, po įvykio kūdikis „norėjo tik valgyti ir miegoti“. „Manau, kad šiam vaikui nepaprastai pasisekė“, – pridūrė J.Wrightas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito