Pievagrybiai su pelėsiniu sūriu ir šonine
Reikės:
– Pievagrybių;
– Mėlynojo pelėsinio sūrio;
– Šaltai rūkytos šoninės.
Kaip pasigaminti:
Išskaptuojame grybuką, į vidų įdedame pelėsinio sūrio ir apsukame šonine. Dedame į įkaitintą orkaitę 7-10 min.
Eduardo Bareikos nuotr./Pievagrybiai su pelėsiniu sūriu ir šonine |
Jautienos išpjova su pelėsinio sūrio padažu ir karštomis daržovėmis
Reikės:
– Jautienos išpjovos;
– Įvairių mėgstamų daržovių;
– Ryžių;
– Gabaliuko sviesto;
– Pelėsinio sūrio;
– Grietinėlės.
Kaip pasigaminti:
Išverdame ryžius, šaltas daržoves atšildome karštame puode su gabalėliu sviesto. Pamarinuotą išpjovą kepame iki 20 min. ant keptuvės. Padažas: sviestas, mėlynasis pelėsinis sūris, grietinėlė. Viską įkaitiname ir pamaišome.
Eduardo Bareikos nuotr./Jautienos išpjova su pelėsinio sūrio padažu ir karštomis daržovėmis |
Šaldytų uogų desertas su maskarponės sūriu
Reikės:
– Maskarponės sūrio;
– Šaldytų uogų;
– Morengų.
Kaip pasigaminti:
Viską sumalame, geriausia su elektriniu plaktuvu.