Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Žūklės laimikis. Patriko ir Tomo atkirtis pavyduoliams

Patrikas savo žūklės laimikių nuotraukas siunčia jau antrą kartą. Smagu turėti tokių aktyvių skaitytojų!
Žūklės laimikis. Patriko ir Tomo karšiai
Žūklės laimikis. Patriko ir Tomo karšiai / 15min.lt skaitytojo Patriko nuotr.

Tapk Žūklės laimikio draugu FACEBOOK tinkle. Spausk čia.

Žūklės laimikių nuotraukas su aprašymais siųskite zukle@15min.lt.

„Sveiki,siunčiu jums savo laimikį jau antrą kartą, todėl turbūt mane jau pažįstate. Mano vardas Patrikas, šį kartą aš gaudžiau žuvis ne vienas o su savo vyresniuoju broliu Tomu. Mes pagavome šiuos du karšius  apie 7.30 val. ryto, buvo žvalus vėjelis, šiltas oras, rūkas.Šie karšiai pagauti dugnine, ant lervos. Mano laimikis svėrė 3,800 kg, o brolio - 3,200 kg. ...tiems, kurie rašė, kad mes gaudome tinklais ir elektra, galiu pasakyti tik viena: nereikia gerti žvejyboje, tada gal irgi pasieksite tokių gerų rezultatų.

Dar esame sugavę 22 karšius ir karšio „pusbrolius“.

Praeitą kartą, kai jums atsiunčiau savo laimikį, komentaruose buvo parašyta kad mes gaudome tinklais ir elektra. Tai - netiesa, mes gaudome dugninėmis, kurias esu nufotografavęs.

O tiems, kurie rašė, kad mes gaudome tinklais ir elektra, galiu pasakyti tik viena: nereikia gerti žvejyboje, tada gal irgi pasieksite tokių gerų rezultatų:).

Ežeras, kuriame meškeriojame, tegul išlieka paslaptyje, kaip ir praėjusį kartą“, – dėsto savo mintis Patrikas.

15min.lt skaitytojo Patriko nuotr./Žūklės laimikis. Patriko ir Tomo karaiai
15min.lt skaitytojo Patriko nuotr./Žūklės laimikis. Patriko ir Tomo karšiai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas
Reklama
Jasonas Stathamas perima „World of Tanks“ tankų vado vaidmenį „Holiday Ops 2025“ renginyje
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos