Žuvienės respublikoje – Šilutėje ypatinga vertę turi žuvis ir patiekalai iš jos. Jau septintąjį kartą kiekvienas galės stabtelėti prie labiausiai patikusio žuvienės puodo, skanauti žuvienės ar žuvies sriubos, bandyti sužinoti receptą ir pabendrauti su komandomis. Jau septintąjį kartą ratus suks gardus žuvienės laužo dūmas, pakilęs nuo daugiau kaip pusšimčio katilų.
Čia laikas sustoja ragaujant šefų ir jų komandų paruoštus patiekalus, nes jie priima iššūkį tapti geriausiais. Žuvienės čempionato metu vidutiniškai išverdama 3 tonos žuvienės ir kasmet šie skaičiai vis didėja. Jūs turite pasirinkimo laisvę tapti virėju ir pademonstruoti savo gebėjimus arba tapti žiūrovu ir ragautoju. Atvykite ir įsitikinkite, kad čia tikra žuvienės Meka.