Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Seksas, alkoholis ir nevaržomos linksmybės: JAV futbolininkė Hope Solo – atvirai apie olimpinio kaimelio paslaptis

JAV moterų futbolo žvaigždė Hope Solo ESPN leidiniui „Body Issue“ atvirai prabilo apie didžiausias olimpinio kaimelio paslaptis – seksą, alkoholį ir kitas linksmybes.
Hope Solo
Hope Solo / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Hope Solo pasakojo, kad 2008 m. po iškovoto olimpinio aukso linksmybes su komandos draugėmis tęsė iki pat paryčių, o ryte vykusiame interviu filmavime pasirodė apsvaigusios nuo alkoholio. 

„Kai baigėme linksmybes, nusimetėme savo nuostabias sukneles, persirengėme oficialia olimpine apranga ir nė kiek nemiegojusios, gerokai apgirtusios 7 valandą ryto nuėjome tiesiai į „Today“ laidos filmavimą“.

Hope Solo prisimena, interviu metu olimpines žaidynes pavadinusi pasaulio čempionatu. „Reikia pasakyti, kad atrodėme baisiai kaip pragaras“, – pasakojo Hope Solo, JAV rinktinės vartininkė.

Kartu su futbolininkėmis tuomet linksminosi  ir būrys įžymybių. „Aktorius Vince'as Vaughnas, komikas Steve'as Byrne'as buvo su mumis, ir kiti... Pamenu, pasilinksminę mieste nusprendėme vakarėlį pratęsti olimpiniame kaimelyje. Turėjome atitraukti apsaugos darbuotojų dėmesį – flirtavome su jais, demonstravome savo medalius, kad mūsų grupelė, neturėjusi jokių akreditacijų, galėtų prasmukti į kaimelio teritoriją“.

Olimpinės žaidynės gali pasitaikyti tik kartą tavo gyvenime, ir normalu, kad nori, jog tai būtų įsimintina visomis prasmėmis, įskaitant ir seksualinę patirtį

AFP/„Scanpix“ nuotr./Hope Solo
Hope Solo

Hope Solo netgi pasigyrė, kad vieną iš įžymybių parsivedė į savo kambarį. „Bet tai mano olimpinė paslaptis“, – teigė futbolininkė. 

Olimpinį kaimelį sportininkė apibūdino kaip „studentišką sekso vakarėlį su labai geru genofondu“.

„Sportininkai tikri ekstremistai. Kai dirba tai dirba, bet kai linksminasi – tai linksminasi ir geria labai daug“, – kalbėjo Hope Solo.

„Olimpiniame kaimelyje visuomet būna daug sekso. Ten visuomet atsiranda ieškančių vienos nakties nuotykių. Mačiau, kaip žmonės seksu olimpiniame kaimelyje užsiiminėjo tiesiai po atviru dangumi. Tiesiog krito ant žolės ir darė tai“, – teigė 30-metė futbolininkė. Pasak jos, tai normalu.

„Olimpinės žaidynės – nepakartojama patirtis. Tai gali nutikti tik kartą tavo gyvenime, ir normalu, kad nori, jog tai būtų įsimintina visomis prasmėmis, įskaitant ir seksualinę patirtį“, – dėstė amerikietė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus