Arba matėte, kaip Ina Garten „Instagram“ dalijasi vaizdais, kaip tikrovėje atrodo jos šaldiklis? Atrodo, kad maisto kultūros ir kulinarijos sfera pandemijos metu bent iš dalies atsisako elitizmo ir renkasi ne tokį įmantrų požiūrį į maisto gaminimą. Dabar ne tik labiau orientuojamasi į plačiai prieinamus ingredientus ir paprastesnius patiekalų ruošimo metodus. Taip pat populiarėja labiau visus visuomenės sluoksnius įtraukiančios maisto kultūros vizija, kuri atrodo lyg gaivaus vėjo gūsis, ypač tuo metu, kai auditorija trokšta programų, kurioms rūpi eilinių žmonių kasdienybė.
2020 05 14
Koronavirusas keičia ir „foodie“ kultūrą – norime valgyti ir gaminti kitaip
Galbūt pastarosiomis savaitėmis jums teko matyti „Bon Appétit“ šefų klipus „YouTube“, kur jie žavisi į priešpiečių dėžutes gražiai supakuotais makaronais su sūriu? O gal internete aptikote šiuo metu labai populiarių lengvai pagaminamų makaronų su laiškinių česnakų padažu receptą?
Pranešti klaidą
Sėkmingai išsiųsta
Dėkojame už praneštą klaidą