„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Koronavirusas keičia ir „foodie“ kultūrą – norime valgyti ir gaminti kitaip

Galbūt pastarosiomis savaitėmis jums teko matyti „Bon Appétit“ šefų klipus „YouTube“, kur jie žavisi į priešpiečių dėžutes gražiai supakuotais makaronais su sūriu? O gal internete aptikote šiuo metu labai populiarių lengvai pagaminamų makaronų su laiškinių česnakų padažu receptą?
Mergina valgo
Mergina valgo / Artem Labunsky nuotr./ Unsplash nuotr.

Arba matėte, kaip Ina Garten „Instagram“ dalijasi vaizdais, kaip tikrovėje atrodo jos šaldiklis? Atrodo, kad maisto kultūros ir kulinarijos sfera pandemijos metu bent iš dalies atsisako elitizmo ir renkasi ne tokį įmantrų požiūrį į maisto gaminimą. Dabar ne tik labiau orientuojamasi į plačiai prieinamus ingredientus ir paprastesnius patiekalų ruošimo metodus. Taip pat populiarėja labiau visus visuomenės sluoksnius įtraukiančios maisto kultūros vizija, kuri atrodo lyg gaivaus vėjo gūsis, ypač tuo metu, kai auditorija trokšta programų, kurioms rūpi eilinių žmonių kasdienybė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs