Koronavirusas keičia ir „foodie“ kultūrą – norime valgyti ir gaminti kitaip

Galbūt pastarosiomis savaitėmis jums teko matyti „Bon Appétit“ šefų klipus „YouTube“, kur jie žavisi į priešpiečių dėžutes gražiai supakuotais makaronais su sūriu? O gal internete aptikote šiuo metu labai populiarių lengvai pagaminamų makaronų su laiškinių česnakų padažu receptą?
Mergina valgo
Mergina valgo / Artem Labunsky nuotr./ Unsplash nuotr.

Arba matėte, kaip Ina Garten „Instagram“ dalijasi vaizdais, kaip tikrovėje atrodo jos šaldiklis? Atrodo, kad maisto kultūros ir kulinarijos sfera pandemijos metu bent iš dalies atsisako elitizmo ir renkasi ne tokį įmantrų požiūrį į maisto gaminimą. Dabar ne tik labiau orientuojamasi į plačiai prieinamus ingredientus ir paprastesnius patiekalų ruošimo metodus. Taip pat populiarėja labiau visus visuomenės sluoksnius įtraukiančios maisto kultūros vizija, kuri atrodo lyg gaivaus vėjo gūsis, ypač tuo metu, kai auditorija trokšta programų, kurioms rūpi eilinių žmonių kasdienybė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų