Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Brangiausias butas Lietuvoje: pretenduoja į didžiausią metų sandorį

Brangakmenis, kurio negalima lyginti su kitais prabangiais būstais, – taip nekilnojamojo turto rinkos analitikai kalba apie parduodamą butą sostinės Šiaulių gatvėje. Už keturių kambarių butą Vilniaus senamiestyje prašoma kiek daugiau nei 1,8 mln. eurų – tai brangiausias šiuo metu parduodamas butas Lietuvoje. Jei jis būtų nupirktas už tokią kainą, galėtų patekti tarp didžiausių metų sandorių būsto rinkoje.
Parduodamas butas sostinės Šiaulių gatvėje
Parduodamas butas sostinės Šiaulių gatvėje / Beno Šileikos nuotr.

Nekilnojamojo turto agentūra „Solds“ parduoda 197 kv. m ploto, 4 kambarių butą Šiaulių gatvėje. Iš viso už būstą 2009 metais pastatytame name prašoma beveik 1,85 mln. eurų.

Stebina ne tik jo kaina, bet ir interjeras. Skelbime rašoma, kad apartamentuose suplanuoti 3 miegamieji bei 3 vonios kambariai.

„Antrajame aukšte taip pat rasite drabužinę ir garinę pirtį. Pirmajame aukšte išsidėsčiusios svetainės, valgomojo bei virtuvės erdvės suplanuotos kruopščiai apgalvojant kiekvieną detalę. Čia įrengtas židinys bei tiesiogiai iš valgomojo ir virtuvės patekimas į namų terasą suteikia būstui ypatingą jausmą. Pro langus atsiveria žavingi raudonųjų Senamiesčio stogų ir bažnyčių bokštų vaizdai“, – rašoma skelbime.

Name visą parą dirba konsjeržas, SPA zona apatiniame komplekso aukšte, uždaras vidinis kiemas vaikų žaidimams.

Pardavimas gali trukti keletą metų

Turtą parduodanti Agnė Navickienė, nekilnojamojo turto agentūros „Solds“ įkūrėja ir savininkė, 15min pasakojo, kad toks objektas galėtų būti parduotas per keletą metų.

„Toks turtas nėra parduodamas aktyviai, suprantame, kad vienetai žmonių gali sau tai leisti. Kartu atpuola dalis, kurie nori savaip įsirengti, turi savo stilistikos supratimą. Iš tos mažos imties yra ne butų, o namų klientai. Tada liekame su visai miniatiūriniu rateliu, gali suskaičiuoti ant rankų pirštų“, – sakė ji.

Anot A.Navickienės, didelę šių apartamentų kainą lėmė ne tik prabangus jų įrengimas, bet ir plotas.

„Būtų jis šiek tiek mažesnis, būtų ir skaičiai kiti“, – aiškino pašnekovė.

Kas galėtų įsigyti tokį prabangų, vienetinį būstą? A.Navickienės nuomone, tai bus pirkėjas, kuris norės namų čia ir dabar.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas