„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Marinuotos šparaginės pupelės

Jums reikės (8-ių stiklainių marinatui)
Marinuotos šparaginės pupelės
Marinuotos šparaginės pupelės / mamosreceptai.lt nuotr.

1,5 l vandens;
2 šaukštų druskos;
2 šaukštų cukraus;
5 šaukštų acto

Gaminimas:

1. Šparagines pupeles sudėkite į puodą ir virkite apie 15 min (iki užvirimo). Tada dėkite jas į stiklainius.

2. Pasiruoškite marinatą: į vandenį suberkite druską, cukrų ir įpilkite actą, viską gerai išmaišykite. 3. Marinatą užpilkite ant šparaginių pupelių. Pakaitinkite stiklainius ir uždarykite dangteliais.

Receptą atsiuntė: Ramunė

MamosReceptai.lt
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“