Deserto konkursas. Obuolių pyragas

Pyragui reikės:
Obuolių pyragas
Obuolių pyragas / Konkurso dalyvės nuotr.

–  200 g margarino;

–  2 kiaušinių;

–  1 stiklinės cukraus;

–  Stiklinės AB„Žemaitijos pieno“ grietinės;

–  10-12 obuolių.

Gaminimas:

1. Margariną, kiaušiniu ir cukrų išmaišyti iki vientisos masės.

2. Grietinėje „nugesinti“ 1 arbatinį šaukštelį sodos.

3. Viską supilti į prieš tai sumaišytų produktų masę ir supilti 3 stiklines miltų. Viską gerai išmaišom ir tešlą supilame į riebalais išteptą skardelę, plonu sluoksiu.

4. Obuolius nulupame, perpjauname per pusę, išimame sėklytes ir obuolių puseles (apvaliom puselėm į viršų), apdedame visą pyragą.

Dedame į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 40-50 min. Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudros ir cinamono mišinėliu (pagal skonį).

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis