Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deserto konkursas. Obuolių pyragas

Pyragui reikės:
Obuolių pyragas
Obuolių pyragas / Konkurso dalyvės nuotr.

–  200 g margarino;

–  2 kiaušinių;

–  1 stiklinės cukraus;

–  Stiklinės AB„Žemaitijos pieno“ grietinės;

–  10-12 obuolių.

Gaminimas:

1. Margariną, kiaušiniu ir cukrų išmaišyti iki vientisos masės.

2. Grietinėje „nugesinti“ 1 arbatinį šaukštelį sodos.

3. Viską supilti į prieš tai sumaišytų produktų masę ir supilti 3 stiklines miltų. Viską gerai išmaišom ir tešlą supilame į riebalais išteptą skardelę, plonu sluoksiu.

4. Obuolius nulupame, perpjauname per pusę, išimame sėklytes ir obuolių puseles (apvaliom puselėm į viršų), apdedame visą pyragą.

Dedame į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 40-50 min. Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudros ir cinamono mišinėliu (pagal skonį).

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai