„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Deserto konkursas. Obuolių pyragas

Pyragui reikės:
Obuolių pyragas
Obuolių pyragas / Konkurso dalyvės nuotr.

–  200 g margarino;

–  2 kiaušinių;

–  1 stiklinės cukraus;

–  Stiklinės AB„Žemaitijos pieno“ grietinės;

–  10-12 obuolių.

Gaminimas:

1. Margariną, kiaušiniu ir cukrų išmaišyti iki vientisos masės.

2. Grietinėje „nugesinti“ 1 arbatinį šaukštelį sodos.

3. Viską supilti į prieš tai sumaišytų produktų masę ir supilti 3 stiklines miltų. Viską gerai išmaišom ir tešlą supilame į riebalais išteptą skardelę, plonu sluoksiu.

4. Obuolius nulupame, perpjauname per pusę, išimame sėklytes ir obuolių puseles (apvaliom puselėm į viršų), apdedame visą pyragą.

Dedame į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 40-50 min. Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudros ir cinamono mišinėliu (pagal skonį).

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“