Kesadilija su troškintomis kriaušėmis ir ožkos sūriu

Jums reikės (4 asmenims):
Kesadilija.
Kesadilija. / Konkurso dalyvės Violetos Žurauskienės nuotr.

– 4 tortilijos;

– 4 kriaušės;

– 80g ožkos sūrio;

– 80g džiovintų slyvų;

– 80g  Šeimininkės sviesto;

– 150g balto vyno;

– kelių žiupsnelių vanilinio cukraus ir cinamono.

Gaminimas:

Kriaušę (be odelės ir sėklų) supjaustome griežinėliais ir pabarstome vaniliniu cukrumi ir cinamonu.

Keptuvėje su sviestu apkepame kriaušes, pilame vyno ir paverdame 5-10 min.

Susmulkiname džiovintas slyvas ir sumaišome jas su ožkos sūriu.

Ant tortilijos dedame patroškintas kriaušes, ožkos sūrio ir slyvų įdarą, perlenkiame tortiliją pusiau.

Kepame ant grotelių.

Galima patiekti su mėgstamais ledais.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Violeta Žurauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
LEA kviečia seną katilą keisti nauju šilumos siurbliu. Pasinaudojus skiriamomis dotacijomis galima sutaupyti net iki 90 proc. šilumos siurblio kainos
Reklama
6 Juodkalnijos perlai – kurį kurortą rinksitės jūs?
Reklama
Geras regėjimas be akinių ir kontaktinių lęšių – tik 699 Eur abiems akims, operaciją atliekant Vilniaus klinikoje „Naujas regėjimas“
Reklama
Gyvenimas ant upės kranto – Nemuno vingyje iškilo 38 sklypų kvartalas „Druskininkų slėnis“