Kesadilija su troškintomis kriaušėmis ir ožkos sūriu

Jums reikės (4 asmenims):
Kesadilija.
Kesadilija. / Konkurso dalyvės Violetos Žurauskienės nuotr.

– 4 tortilijos;

– 4 kriaušės;

– 80g ožkos sūrio;

– 80g džiovintų slyvų;

– 80g  Šeimininkės sviesto;

– 150g balto vyno;

– kelių žiupsnelių vanilinio cukraus ir cinamono.

Gaminimas:

Kriaušę (be odelės ir sėklų) supjaustome griežinėliais ir pabarstome vaniliniu cukrumi ir cinamonu.

Keptuvėje su sviestu apkepame kriaušes, pilame vyno ir paverdame 5-10 min.

Susmulkiname džiovintas slyvas ir sumaišome jas su ožkos sūriu.

Ant tortilijos dedame patroškintas kriaušes, ožkos sūrio ir slyvų įdarą, perlenkiame tortiliją pusiau.

Kepame ant grotelių.

Galima patiekti su mėgstamais ledais.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Violeta Žurauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų