Apelsininiai blynai

Jums reikės:
Gelsvi, gražiai apskrudę blyneliai gali tapti puikiu pusryčių patiekalu.
Gelsvi, gražiai apskrudę blyneliai gali tapti puikiu pusryčių patiekalu. / Ragauk.lt nuotr.
Temos: 2 Blynai Apelsinai

– 600 g kvietinių miltų;

– 6 kiaušiniai;

– 3 apelsinai;

– 1,5 stikl. „Šeimininkės“ pieno;

– 1,5 arbat. šaukšt. cukraus;

– druskos

Gaminimas:

Išplakite kiaušinius, druską ir cukrų. Apelsinus nulupkite ir sutrinkite elektriniu maišytuvu. Į kiaušinių masę supilkite sutrintus apelsinus, pieną ir gerai išmaišykite. Po truputį suberkite miltus. Turi gautis apytirštė masė.

Kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol blyneliai gražiai pagels. Skanaus!

Receptą atsiuntė Vilma.

Ragauk.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis