„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Kepti persikai su medumi ir jogurtu

Rugpjūtį pats metas skanauti prinokusių ir kvapnių persikų. O jei virtuvėje rasite jogurto bei medaus, vos per kelioliką minučių pasiruošite gardų ir lengvą desertą su persikais.
Jei mėgstate, keptus persikus ir jogurtą galite apibarstyti mėgstamais dribsniais.
Jei mėgstate, keptus persikus ir jogurtą galite apibarstyti mėgstamais dribsniais. / 123rf.com nuotr.

Jums reikės (2 porcijoms):

2 didelių persikų;
2 arbat. šaukšt. skysto medaus;
400 ml „Šeimininkės“ jogurto;
kelių šakelių šviežių čiobrelių (nebūtinai);

Gaminimas:

1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Nuplaukite persikus, tada juos perpjaukite perpus, išimkite kauliukus. Dėkite puseles perpjautąja puse į viršų į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Aplaistykite persikų puseles 1 šaukšteliu medaus, pabarstykite čiobreliais.

2. Kepkite apie 15 min – kol persikai suminkštės;

3. Į dubenėlius ar stiklines taureles ledams pilkite jogurtą, dėkite iškepusias ir supjaustytas persiko skilteles, aplaistykite likusiu medumi ir, jei patinka, pabarstykite mėgstamais dribsniais ar kapotais lazdyno riešutais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“