Jums reikės:
- Šaldytos sluoksniuotos tešlos;
- 200–300 g vynuoginių pomidoriukų;
- 100 g minkšto ožkos sūrio;
- Itališkų žolelių prieskonių mišinio;
- druskos.
Gaminimas:
Maždaug 30 min. palaikykite tešlą kambario temperatūroje ir kai ji atšils, tačiau dar išlaikys standumą, naudodami mažytę stiklinaitę ar panašų ovalų indą išspaudykite mažus apskritimus.
Dėkite skrituliukus į skardą, į kurią paklota sviestinio popieriaus. Ant kiekvieno skritulėlio uždėkite po gabaliuką sūrio ir po puselę pomidoriuko.
Pabarstykite pyragėlius prieskoniais, druska ir dėkite į iki 170–180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Kepkite kol tešla pakils, o pomidoriukai bus gražiai apkepę. Tai užtruks 15–20 min.
Pastaba: jei nemėgstate ožkos sūrio, jį galite pakeisti plonyčiais saliamio dešros gabalėliais.