Aviečių ir šokolado pyragas

Jums reikės:
Šį nekeptą pyragą reikės palaikyti šaldytuve.
Šį nekeptą pyragą reikės palaikyti šaldytuve. / Recepto autorės nuotr.

150 g juodojo šokolado;
70 g saulėgrąžų;
50 g avižinių dribsnių;
1 valg. šaukšt. želatinos;
120 ml vandens;
aviečių;
gervuogių

Gaminimas:

Ištirpinkite šokoladą, sumaišykite jį su dribsniais ir saulėgrąžų sėklomis. Tiesa, dribsnius verta užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti per naktį termose.

Indą tortui išklokite maistine plėvele ir ant jos sudėkite šokolado ir dribsnių mišinį. Palikite šaldytuve 1 val. Uogas nuplaukite ir dėkite ant jau sustingusio pyrago pagrindo (pyrago viršų dar galite užpilti želė sluoksniu). Pyragą palaikykite šaldytuve dar 1 val.

Skanaus!

Patiekalo receptą atsiuntė: Gintarė

Gaspadine.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis