„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Jogurto ir obuolių desertas su trupiniais

Lengvas jogurtas ir su prieskoniais troškinti obuoliai suteikia šiam desertui tobulos harmonijos, o keli žiupsniai saldžių trupinių – pikantiško netikėtumo.
Šiam desertui galite naudoti ir nesaldintą jogurtą – jo skonis atsvers obuolių ir trupinių saldumą.
Šiam desertui galite naudoti ir nesaldintą jogurtą – jo skonis atsvers obuolių ir trupinių saldumą. / 123rf.com nuotr.
Temos: 2 Desertai Receptai

Jums reikės (4 porcijoms):

500 ml „Šeimininkės“ jogurto;
3–4 obuolių;
2 valg. šaukšt. cukraus
cinamono;
maltų gvazdikėlių;
malto kardamono;
kelių trapių sausainių

Gaminimas:

Sausainius sutarkuokite burokine tarka ir kiek pakepinkite trupinius ant sausos keptuvės, užberkite žiupsnelį cinamono.

Obuolius nulupkite ir supjaustykite mažyčiais gabalėliais. Dėkite juos į nedidelį storadugnį puodą, suberkite cukrų, pabarstykite cinamonu, gvazdikėliais, kardamonu, jei reikia įpilkite porą šaukštų vandens ir troškinkite, kol cukrus ištirps, o obuoliai suminkštės. Atvėsinkite šį troškinį.

Plačiose stiklinėse ar indeliuose ledams sluoksniuokite trupinius, jogurtą ir troškintus obuolius. Padėkite šį desertą valandai į šaldytuvą, o tada patiekite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“