Ant grotelių keptos daržovės

Jums reikės:
Keptos daržovės gali būti valgomos ir vienos, ir kaip garnyras.
Keptos daržovės gali būti valgomos ir vienos, ir kaip garnyras. / Spice.lt nuotr.
Temos: 1 Daržovės

Marinatui:

– 3 valg. šaukšt. aliejaus;

– 2 arbat. šaukšt. mėgstamų prieskonių

Daržovių vėrinukams:

– 300 g. cukinijos;

– 200 g. pomidorų;

– 150 g. paprikos;

– 200 g. baklažanų;

– 200 g. žiedinių kopūstų;

– 150 g. brokolių;

– 100 g. saliero stiebų;

– 200 g. pievagrybių

Gaminimas:

1. Daržoves supjaustykite griežinėliais, žiedinius kopūstus ir brokolius pasmulkinkite. Apšlakstykite aliejumi, apibarstykite mėgstamais prieskoniais (pipirais, druska, baziliku, raudonėliais ar kitais). Palaikykite daržoves 1–2 val.

2. Daržovių gabalėlius verkite ant iešmų ir kepkite ant grotelių, kol suminkštės ir šiek tiek apskurs.

Receptą atsiuntė Karolina

Spice.lt 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis