„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Gardūs kiaulienos šašlykai

Jums reikės:
Prieš kepant leiskite mėsai bent porą valandų pasimarinuoti.
Prieš kepant leiskite mėsai bent porą valandų pasimarinuoti. / VisiReceptai.lt nuotr.

Kiaulienos sprandinės;
Specialių prieskonių kepsniui ar šašlykui;
1 citrinos;
30 g sviesto;
1 valg. šaukšt. medaus;
1 valg. šaukšt. garstyčių;
kelių griežinėlių saldžiosios paprikos;
2 svogūnų;
2 skiltelės česnako

Gaminimas:

1. Mėsą supjaustykite kubeliais, nusausinkite ir ištrinkite sausais kepsnio ar šašlyko prieskoniais. Po to išspauskite citrinos sultis ir vėl viską kruopščiai ištrinkite.

2. Dabar pats laikas ruošti mėsos „apdarą“. Imkite sviestą, medų, garstyčias, saldžiąją papriką, porą griežinėlių citrinos su odele, svogūną, česnaką – visa tai sumalkite mėsmale arba smulkiai sukapokite. Dėkite į keptuvę ir pakaitinkite keletą minučių, kol pasidarys beveik vienalytė masė.

3. Kai masė pravės, sumaišykite ją su mėsa (dar galima įdėti čili marinato). Pridenkite ir palaikykite porą valandų kambario temperatūroje.

4. Kepkite suvėrę ant iešmo. Papuošimas – pagal jūsų fantaziją!

Receptą atsiuntė: Ričardas

VisiReceptai.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“