Dovanėlių turinį aktorės dievina nė kiek ne mažiau nei prabangias vakaro suknias. Logotipu „GA“ pažymėta „Armani/Dolci“ – (it. „Armani/Saldumynai“) kalėdinė saldumynų kolekcija žavi spalvomis ir apdaila.
Dizaineris Milane žinomas kaip gurmanas ir smaližius. Jo garsūs restoranai „Armani Prive“, „Armani Nobu“ traukia sveikos itališkos virtuvės žinovų dėmesį.
Holivudo žvaigždėms skirtų dovanėlių turinį aktorės dievina ne mažiau nei prabangias vakaro suknias. Logotipu „GA“ pažymėta „Armani/Dolci“ kaledine saldumynų kolekcija žavi spalvomis.
„Arnani/Dolci“ saldumynų kolekcijoje dominuoja šokoladiniai saldainiai, nuspalvinti švelniomis pudros ir antikos rožine spalvomis.
Ištikimiausioms Giorgio Armani klientėms nesunku įsivaizduoti šokolado plytelių ir saldainių atspalvius, nes jie identiški „Emporio Armani Kejal“ kolekcijos spalvų gamai.
Pats dizaineris ne tik Milane garsėja kaip išrankus virtuvės kritikas. Jis dievina Šiaurės Italijos pirmuosius patiekalus „risotto alla milanese“, „risotto alla parmiggiana“, „raviolini al radicchio rosso“ bei jų paruošimo būdus ir kultūros paveldu skelbia jo mamos gaminamus „gnocchi“ (bulvių kukuliai).
Tačiau pats aštuntąjį dešimtmetį baigiantis kūrėjas save vadina „goloso“. O tai reiškia, kad jis labiausiai už viską mėgsta saldumynus.
Kalėdoms skirti jo marmeladai yra pagaminti iš persikų, abrikosų, figų, gervuogių, aviečių ir mėlynių. Visi jie gaminami be cukraus. Saldų skonį marmeladams suteikia razinų, pinijų, obuolių ir mėtų prieskoniai.
Tradicinius itališkus Kalėdų kepinius „panettone“ (pyragas su saldžiomis apelsinų ir citrinų žievelėmis), „pandoro“ (pyragas su cukraus pudra) G.Armani papuošė išskirtiniu įpakavimu – jie įvynioti į ekologišką popieriių. Šololadiniai saldainiai perrišti organzos kaspinėliu su deimanto formos pakabučiu.