Jums reikės:
- 3 šaukštai krakmolo,
- 1/2 arbatinio šaukštelio druskos,
- 1,5 stiklinės kokoso drožlių,
- 1,5 stiklinės japoniškų panko trupinių (galite juos keisti paprastais baltos duonos trupiniais, per pusę sumaišytais su trupintais kukurūzų dribsniais),
- 3 kiaušinio baltymų,
- 700 g didelių arba vidutinio dydžio krevečių.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Skardą išklokite kepimo popieriumi. Į didelį plastikiniu spaustuku suspaudžiamą maišelį suberkite krakmolą ir druską, į kitą tokį patį maišelį - kokoso drožles ir panko trupinius. Maišelius supurtykite, kad jų turinys susimaišytų. Dubenyje išplakite kiaušinių baltymus, kol jie suputos.
Sudėkite krevetes į maišelį su krakmolu ir druska, sukratykite, kad krevetės tolygiai pasidengtų. Tada traukite po keletą krevečių ir pamirkykite kiaušinių baltymuose. Nukratykite baltymų perteklių ir dėkite krevetes į maišelį su kokosų ir trupinių mišiniu. Kai visos krevetės bus sudėtos, maišelį užspauskite ir pakratykite, kad krevetės pasidengtų traškiu apvalkalu. Tada išdėliokite jas vienu sluoksniu ant kepimo popieriumi išklotos skardos, pašaukite į orkaitę. Kai paviršius dailiai nugels, apverskite ir dar šiek tiek pakepkite. Visas kepimo laikas – 15-20 minučių. Patiekite į stalą karštas, tuojau pat.