Riešutų sviesto ir aviečių (237 kcal): 1/4 stiklinės 1 proc. riebumo pieno, 1/2 vidutinio dydžio gerai sunokusio banano, 1 valg. š. riešutų sviesto, 1 stiklinė šviežių ar šaldytų aviečių, 1/2 stiklinės smulkinto ledo.
Persikų ir pasukų (231 kcal): 1 1/2 stiklinės smulkintų šviežių persikų, 1/2 stiklinės pasukų, 1/2 vidutinio dydžio banano, 2 arbat. š. medaus, 1/2 stiklinės smulkinto ledo.
Uogų ir burokėlių (219 kcal): 1 stiklinė mėlynių, 1/2 stiklinės šviežių ar šaldytų aviečių, 1/3 stiklinės smulkintų virtų burokėlių, 1/4 stiklinės graikiško jogurto, 1/4 stiklinės šviežių apelsinų sulčių, 1 arbat. š. agavos nektaro.
Ananasų (203 kcal): 1/2 vidutinio dydžio banano, 1/4 stiklinės kokosų pieno, 1 stiklinė smulkinto ananaso, 1/4 stiklinės atšaldytų ananasų sulčių, 1/2 stiklinės smulkinto ledo.
Mango, avokado ir žaliosios citrinos (191 kcal): 1/4 stiklinės smulkinto avokado, 1 stiklinė smulkinto mango, 1 valg. š. žaliosios citrinos sulčių, 1 valg. š. šviežios mėtos, 1 arbat. š. medaus, 2 stiklinės ledo.
Imbiero, uogų ir avižų (179 kcal): 1/4 stiklinės paruoštų avižinių dribsnių, 1/4 stiklinės 1 proc. riebumo pieno, 1/2 arbat. š. tarkuoto imbiero, 1 stiklinė šviežių gervuogių, 1/2 stiklinės smulkintų braškių, 1 arbat. š. medaus, 1/2 stiklinės ledo.
Špinatų ir melionų (162 kcal): 1 stiklinė mažų špinatų lapelių, 1 1/2 stiklinės meliono, 1/3 stiklinės vanilės skonio graikiško jogurto.
Arbūzo ir mėtų (98 kcal): 2 stiklinės besėklio arbūzo, 2 valg. š. šviežios mėtos, 1/3 stiklinės 2 proc. riebumo graikiško jogurto.
Parengė Kamilė Matusevičiūtė