Kaloringumas: 552 kkal per dieną.
Laikantis prancūziškos dietos svoris greitai krenta dėl mažo suvartojamų kalorijų kiekio. Negalima keisti šios dietos raciono, būtina tiksliai laikytis nurodyto meniu. Prancūziška dieta labai panaši į japonišką. Privaloma atsisakyti cukraus, druskos, duonos ir konditerinių gaminių, vaisių sulčių, alkoholio. Galima vartoti mėsą, kiaušinius, daržoves, vaisius, ruginę duoną.
Ši dieta nėra subalansuota, todėl nerekomenduojama žmonėms, sergantiems lėtinėmis ligomis.
1 diena
Pusryčiai – kava
Pietūs – salotos iš dviejų virtų kiaušinių, vieno pomidoro ir salotų lapų
Vakarienė – salotos iš salotų lapų ir 100 g liesos jautienos
2 diena
Pusryčiai – kava ir skrudinta ruginės duonos riekelė
Pietūs – 100 g virtos jautienos
Vakarienė – salotos iš salotų lapų ir 100 g virtos dešros
3 diena
Pusryčiai – kava ir skrudinta ruginės duonos riekelė
Pietūs – apkepta augaliniame aliejuje viena morka, vienas pomidoras ir vienas mandarinas
Vakarienė – salotos iš dviejų virtų kiaušinių, 100 g virtos dešros ir salotų lapų
4 diena
Pusryčiai – kava ir skrudinta ruginės duonos riekelė
Pietūs –viena šviežia morka, vienas kiaušinis ir 100 g sūrio
Vakarienė – stiklinė neriebaus kefyro ir vaisiai
5 diena
Pusryčiai – šviežia morka ir vienos citrinos sultys
Pietūs –100 g virtos žuvies ir vienas pomidoras
Vakarienė – 100 g virtos jautienos
6 diena
Pusryčiai – kava
Pietūs – salotų lapai ir 100 g virtos vištienos
Vakarienė – 100 g virtos jautienos
7 diena
Pusryčiai – žalioji arbata
Pietūs –100 g virtos jautienos ir vienas apelsinas
Vakarienė – 100 g virtos dešros
8 diena
Pusryčiai – kava
Pietūs – salotos iš dviejų kiaušinių, vieno pomidoro ir salotų lapų
Vakarienė – salotos iš salotų lapų ir 100 g liesos jautienos
9 diena
Pusryčiai – kava ir skrudinta ruginės duonos riekelė
Pietūs – 100 g virtos jautienos
Vakarienė – salotos iš salotų lapų ir 100 g virtos dešros
10 diena
Pusryčiai – kava ir skrudinta ruginės duonos riekelė
Pietūs – apkepta augaliniame aliejuje viena morka, vienas pomidoras ir vienas mandarinas Vakarienė – salotos iš dviejų virtų kiaušinių, 100 g virtos dešros ir salotų lapų
11 diena
Pusryčiai – kava ir skrudinta ruginės duonos riekelė
Pietūs –viena šviežia morka, vienas kiaušinis ir 100 g sūrio
Vakarienė – stiklinė neriebaus kefyro ir vaisiai
12 diena
Pusryčiai – šviežia morka ir vienos citrinos sultys
Pietūs –100 g virtos žuvies ir vienas pomidoras
Vakarienė – 100 g virtos jautienos
13 diena
Pusryčiai – kava
Pietūs – salotų lapai ir 100 g virtos vištienos
Vakarienė – 100 g virtos jautienos
14 diena
Pusryčiai – žalioji arbata
Pietūs –100 g virtos jautienos ir vienas mandarinas
Vakarienė – 100 g virtos dešros