Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Troškintos paprikos

Ruduo – paprikų metas, todėl paruoškite labai paprastą patiekalą iš paprikų.
Troškintos paprikos
Troškintos paprikos / Flickr.com
Temos: 1 Paprikos

Vegetariškas patiekalas.
Gaminimas – 1 valanda.
Kalorijos: 173 kkal (1 porcija).
Maistinė vertė: baltymai – 3 g, riebalai – 13 g, angliavandeniai – 25 g.  
4 porcijos

Jums reikės:
4 raudonų paprikų
3 oranžinių paprikų
2 arbatinių šaukštelių kaparėlių
2 skiltelių česnako
4 šakelių petražolių
20 alyvuogių
4 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 žalio pipiro

Gaminimas:

Nuplauti pipirus, perpjauti ir išimti sėklas. Likusį minkštimą supjaustyti skiltelėmis.

Nuvalytą česnaką sutrinti ir pakepti aliejuje apie 1 minutę. Sudėti paprikas, pasūdyti, pabarstyti pipirais ir sumaišyti.

Keptuvę uždengti dangčiu ir kepinti lėtai apie 40 minučių, vis pamaišant.

Nuplautą petražolę susmulkinti, sumaišyti su kaparėliais, alyvuogėmis ir viską sudėti į keptuvę. Pašildyti 1 minutę.

Patiekalu galima gardžiuotis ir šaltu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“
Reklama
„Energus“ dviratininkų komandos įkūrėjas P.Šidlauskas: kiekvienas žmogus tiek sporte, tiek versle gali daugiau
Reklama
Visuomenės sveikatos krizė dėl vitamino D trūkumo: didėjanti problema tarp vaikų, suaugusiųjų ir senjorų