Valentino gardėsiai. Galinos lašiša su špinatais

15min.lt skaitytoja Galina siūlo dar vieną receptą su lašiša. Šį kartą paragaukite lašišos su špinatais.
Lašiša su špinatais
Lašiša su špinatais / 15min.lt skaitytojos Galinos nuotr.

Lašišos filė apibarstome prieskoniais, druska, išspaudžiame truputį citrinos sulčių, sutepame alyvuogių aliejumi ir paliekame trumpam pasimarinuoti.

Špinatus nuplauname ir supjaustome. Sudedame špinatus ant filė.

Po to žuvį sulenkiame, tiesiog tą plonesnę filė vietą dedame ant storesnės. Suvyniojame į foliją.

Bulves su lupenomis gerai nuplauname, naudodamos šepetį. Apverdame apie 15 min. Tada apibarstome prieskoniais, kmynais, česnakine druska, pilame aliejaus ir gerai išmaišome.

Dedame į skardą bulves, šalia lašišą ir kepame orkaitėje apie 30 min. Morkos, saliero stiebas ir svogūnai supjaustomi ir lengvai apkepinami. Apibarstome prieskoniais, druska. Įpilame balto vyno ir citrinos sulčių, troškiname. Troškiname neilgai, kad daržovės būtų traškios.

Jei žinote receptų, tinkamų Valentino dienos šventei, pasidalykite jais su 15min.lt skaitytojais, siųsdami el. paštu valentinas@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis