Lašišos filė apibarstome prieskoniais, druska, išspaudžiame truputį citrinos sulčių, sutepame alyvuogių aliejumi ir paliekame trumpam pasimarinuoti.
Špinatus nuplauname ir supjaustome. Sudedame špinatus ant filė.
Po to žuvį sulenkiame, tiesiog tą plonesnę filė vietą dedame ant storesnės. Suvyniojame į foliją.
Bulves su lupenomis gerai nuplauname, naudodamos šepetį. Apverdame apie 15 min. Tada apibarstome prieskoniais, kmynais, česnakine druska, pilame aliejaus ir gerai išmaišome.
Dedame į skardą bulves, šalia lašišą ir kepame orkaitėje apie 30 min. Morkos, saliero stiebas ir svogūnai supjaustomi ir lengvai apkepinami. Apibarstome prieskoniais, druska. Įpilame balto vyno ir citrinos sulčių, troškiname. Troškiname neilgai, kad daržovės būtų traškios.
Jei žinote receptų, tinkamų Valentino dienos šventei, pasidalykite jais su 15min.lt skaitytojais, siųsdami el. paštu valentinas@15min.lt.