Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sostinėje su mylimąja susituokė Diawara (nuotraukos)

Lietingą penktadienį prie altoriaus žengė grupės „Skamp“ narys Viktoras Diawara ir jo išrinktoji Živilė Slivinskaitė. Jaunieji, pasipuošę retro stiliumi, susituokė Vilniuje, Dievo gailestingumo (Šv.Trejybės) bažnyčioje.
Vestuvių akimirka
Viktoras Diawara su drauge Živile / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Jaunikis vilkėjo juodą fraką su cilindru, jaunoji – kuklią šampano spalvos suknelę. Jaunąją prie pat durų atvežė automobilis, o nuo fotografų Živilę saugojo apsauginiai. Į bažnyčią apsauginiai taip pat neleido patekti pašaliniams žmonėms.
 
Pasveikinti poros atėjo dainininkai Mantas, Erica Jennings, televizijos laidų vedėja Ugnė Skonsmanaitė, atlikėja Baiba Skurstenė, grupės „G & G Sindikatas“ narys Artūras Matkevičius –DJ Mamania su žmona Inga, dizainerė Daiva Urbonavičiūtė su sūnumi Pranciškumi ir vyru Skomantu Janoniu.
 
Poros liudininkais tapo „Skamp“ narys Vilius Alesius ir Živilės bičiulė Marija Matuzevičiene. Nuotaka ceremonijos metu nusprendė pasiimti vyro pavardę. 

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Vestuvių akimirka
Ž.Slivinskaitė ir V.Diawara (centre) su liudininkais


Po vestuvių jaunuosius pasitiko rožių žiedlapių lietus. Sutuoktiniai paminėti šią progą svečius pakvietė į netoliese esančią kavinę „Cozy“. Jaunieji tikino po ceremonijos besijaučiantys puikiai, o apie povestuvinę kelionę kol kas dar nemąstantys.

Vestuvių ceremonija ir ją stebintys žiniasklaidos atstovai ypač sudomino Vilniaus senamiestyje besilankiusius turistus, kurie klausinėjo kokios garsenybės šiandien tuokiasi. Sužinoję, kad šeimą kuria gerai Lietuvoje žinomas muzikantas, turistai jauniesiems linkėjo laimės.
 
31 metų muzikantas ir metais jaunesnė, interneto sprendimų bendrovės „Gaumina“ direktore dirbanti Živilė spalio mėnesį turėtų sulaukti šeimos pagausėjimo – pasaulį išvys judviejų pirmagimis. Anksčiau „MTV Baltic Media“ dirbusi Živilė yra prasitarusi, kad svajoja bent apie du vaikus.

Po vandenio ženklu gimęs Viktoras ir po jaučio gimusi Živilė iki vestuvių draugavo daugiau nei septynerius metus, tačiau tik pernai viešai prakalbo apie savo draugystę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus