Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar 2010-aisiais apkūnios moterys taps madingos?

Pasaulis kraustosi iš proto dėl itin liesų, atrodo vėjo nupučiamų, manekenių, vaikštančių podiumais. Tačiau ar gali būti, kad 2010-aisias į madą sugrįš rubensiškos moterys? Tokią prielaidą iškėlė žurnalas „V“, išleidęs specialų numerį apvalių formų moterims.
Žurnalo „V“ puslapis
Žurnalo „V“ puslapis / Žurnalas „V“

Kol kas mados pasaulyje ir visuomenės sąmonėje karaliauja madingas „kaulų rinkinio“ moters standartas. Tai puikiai iliustruoja manekenės Sophie Dahl pavyzdys, kai ji numetusi nereikalingų kilogramų kaip mat išgarsėjo. O ką kalbėti apie dominuojantį žymiosios Kate Moss gyvenimo moto: „Nieko nėra skaniau už jausmą, kad esi liekna“. Praėjusiais metais pasaulį sukrėtė ir dizainerio Ralpho Laureno modelis, kurios galvos apimtis buvo didesnė nei liemens.

Tačiau žurnalas „V“ tiki, kad būtent šiais metais į madą sugrįš natūralios, apvalių formų moterys. Šiam savo teiginiui pagrįsti jie išleido specialų žurnalo numerį, parduotuvių lentynose pasirodysiantį sausio 14 d.

Specialiame numeryje Norvegų mados fotografo Solve Sundsbo nuotraukose apkūnių formų modeliai vilki įprastose fotosesijose priimtinus drabužius – rūbai pabrėžia kūno formas, nevengiama nuogo kūno, iškirptėmis pagražintų maudymosi kostiumėlių. Negana to, vienas modelis vilki „Dolce & Gabbana“ apatiniais, o kita fotograguota mergina guli pasidabinusi tik basutėmis ir raudonu lūpdažiu.

Merginas fotografavęs S.Sundsbo sakė: „Džiaugiuosi galėjęs parodyti, kad galite būti patrauklios, seksualios ir gundyti mus, vyrus, netgi jei neatitinkate standartinės visuomenės grožio interpretacijos“.

Trumpą filmuką, kaip vyko fotosesija matysite čia.

Fotosesijos nuotraukas rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito