Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Galvosūkiai apie prezidentą

Prancūzijoje nutarta išleisti galvosūkių knygelę apie šalies prezidentą Nicolasą Sarkozy ir jo žmoną Carlą Bruni-Sarkozy.
Prancūzijos prezidentas Nicolas Sarkozy.
Prancūzijos prezidentas Nicolas Sarkozy. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Nicolas Sarkozy

Rebusų knyga, pavadinta „Nicolaso ir Carlos žaidimų rinkinys“, Prancūzijoje prekyboje turėtų pasirodyti jau lapkričio 6-ąją. Šį leidinį išleisti nutarė kompanija „Pascal Petiot Editions“, pranešė Lenta.ru. Tiesa, rinkinyje bus galima susipažinti ne tik su N.Sarkozy ir jo dabartine žmona, bet ir su buvusia sutuoktine Cecilia. Leidėjų internetiniame tinklalapyje nenurodoma, kokia bus knygos kaina. Joje bus 48 puslapiai. Leidėjai skelbia, kad knygoje, kuri savo išvaizda panaši į užrašų knygutę, bus galima planuoti pirmosios Prancūzijos šeimos atostogas, susitikimus su draugais, jų finansus, reikės ieškoti piešinėlių skirtumų ir panašiai.

Pats prezidentas N.Sarkozy kol kas nereagavo į leidžiamą leidinį. Jei jam „žaidimų rinkinys“ nepatiktų, jis galėtų kreiptis į teismą apkaltindamas jo leidėjus savo vardo ir atvaizdo naudojimu be sutikimo. Kartą prezidentas jau yra taip pasielgęs, kuomet viena kompanija išleido Vudu magijos vadovėlį, su kuriuo kartu buvo sukomplektuota ir parduodama N.Sarkozy lėlė.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas