Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 10 /10:18

„Air Baltic“ dėl koronaviruso atšaukia dar šimtus reisų, leis nemokamai pasikeisti visus bilietus

Oro linijų bendrovė „airBaltic“ keleiviams leis pasikeisti skrydžių bilietų datą nemokamai. Šis pasiūlymas galioja rezervacijoms, atliktoms tarp kovo 10 d. ir kovo 31 dienos. Kelionės data gali būti keičiama į ne vėlesnę nei 2020 m. gruodžio 31 dieną, rašoma pranešime spaudai.
Baltijos šalių vėliavomis papuošti lėktuvai
AirBaltic / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Skrydžio laikas turi būti pakeistas iki pirminės išvykimo datos. Jei pradinis bilieto kainos pasiūlymas nebegalioja, reikės sumokėti atitinkamą kainos skirtumą. Rezervacijos kilmė ir atvykimo vieta turi likti ta pati, kaip ir originaliame biliete.

Be to, visoms esamoms rezervacijoms, padarytoms kovo 9 d., su kelionių datomis iki 2020 m. kovo 31 d., „AirBaltic“ taip pat siūlo galimybę nemokamai pakeisti kelionės datą į naują, bet ne vėlesnę nei gruodžio 31 diena.

Atšaukia dar šimtus skrydžių

Latvijos nacionalinė aviakompanija „Air Baltic“ papildomai sustabdytiems skrydžiams iš Rygos į Milaną ir Veroną atšaukia 370 reisų kovo 29-osios – gegužės 31 dienos laikotarpiu.

Oro vežėja skelbia, jog su keleiviais, užsakiusiais bilietus į atšaukiamus reisus, susisieks individualiai, kad pasiūlytų alternatyvų.

Bendrovės atstovė spaudai Alisa Briedė tikino, kad dauguma keleivių tuo laikotarpiu numatytus kelionių tikslus galės pasiekti tą pačią arba kitą dieną.

Praėjusį savaitgalį „Air Baltic“ pranešė, jog vadovaudamasi Latvijos ligų profilaktikos ir kontrolės rekomendacijomis iki balandžio pabaigos stabdo skrydžius į Milaną ir Veroną bei atgal.

Iš Rygos į šiaurinę Italiją taip pat skraidina Airijos aviakompanija „Ryanair“, kuri paskelbė, kad nuo kovo 17-osios sumažins reisų į Bergamą skaičių.

„Ryanair“ taip pat pranešė, jog dėl koronaviruso epidemijos plitimo nuo kovo 10-osios iki balandžio 8-osios stabdo Italijos vidaus maršrutų aptarnavimą ir dar labiau retina išorinius reisus į šiaurinės Italijos oro uostus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas