Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rinkimų stebuklai Kaišiadoryse: socialdemokratai – už konservatorių ir prieš liberalą

Prieš antrąjį tiesioginių merų rinkimų turą Kaišiadorių rajone ėmė dėtis neregėti dalykai – vietos socialdemokratai paramą pareiškė amžinųjų oponentų – Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) kandidatui Vyteniui Tomkui.
Vytenis Tomkus
Vytenis Tomkus / Asmeninio albumo nuotr.

Šią savaitę Kaišiadorių socialdemokratų puslapyje „Facebook“ padėkojo visiems, kurie balsavo už socialdemokratus. Šios partijos atstovai gavo 7 mandatus vietos taryboje, tačiau jų kandidatas į merus Romualdas Kubiakas liko trečias.

Nors jie kandidato, kurį remia, neįvardijo, tačiau akivaizdu, kad jų minimas jaunas ir perspektyvus kandidatas – 35 metų konservatorius V.Tomkus.

„Kviečiame aktyviai dalyvauti pakartotiniuose mero rinkimuose ir savo balsais paremti jauną, išsilavinusį, energingą, perspektyvų kandidatą, galintį įvykdyti esmines permainas žmonių gerovei. Ateikite, balsuokite, nelikite abejingi savo rajono ateičiai“, – rašo socialdemokratai.

Nors jie kandidato, kurį remia, neįvardijo, tačiau akivaizdu, kad jų minimas jaunas ir perspektyvus kandidatas – 35 metų konservatorius V.Tomkus. Jo priešininkas rinkimuose – 64 metų Liberalų sąjūdžio atstovas  Romualdas Urmilevičius.

Su socialdemokratais į rajono tarybą buvo išrinktas skandalingai pagarsėjęs verslininkas Algimantas Radvila.

Kadras iš LNK Žinių/Algimantas Radvila
Kadras iš LNK Žinių/Algimantas Radvila

Prieš pat rinkimus pasirodė garso įrašas, kuriame jis pykstasi su Darbo partijai priklausančiu vestuvių muzikantu Edvinu Girsa, kuris žiniasklaidai ir papasakojo apie teisėjų vakaronę, nes esą jam už grojimą nebuvo sumokėta.

Beje, E.Girsa taip pat kandidatavo į tarybą, tačiau nesėkmingai.

E.Girsa taip pat kandidatavo į tarybą, tačiau nesėkmingai.

Teisėjų tarybos įkurta komisija svarsto, ar Apeliacinio teismo teisėjai, Kaišiadoryse vakarieniavę pas verslininką A.Radvilą, nepažeidė profesinės etikos.

Apeliacinio teismo kancleris Juozas Akstinas dėl šio įvykio pasitraukė iš pareigų.

Jis tikina mokėjęs už vakarienę, bet čekio neišsaugojęs. Apeliacinio teismo pirmininkas patvirtino, kad įvykiu domisi Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) Kauno valdybos pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas