Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

8-ą gimtadienį minintis automobilių sporto klubas „Ladasport“ dalyvius pakvietė į labdaringą slalomą

Jau aštuonerius metus veiklą vykdantis automobilių sporto klubas „Ladasport“ su vadovu Daliumi Draugeliu priešakyje surengė labdaringą slalomą. Jo metu surinkti startiniai mokesčiai buvo paskirti kilniam tikslui – beglobiams gyvūnams skirto maisto pirkimui.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Vytauto Kavaliausko nuotr.

Į labdaringą slalomą susirinko per 40 dalyvių. Nors tą pačią dieną Panevėžyje vyko ir kitos slalomo varžybos, dauguma ištikimiausių „Ladasport“ renginių dalyvių pasirinko būtent labdaringą klubo gimtadienio slalomą.

Organizatoriai savo gimtadienio proga čia surengė ne tik slalomo varžybas, bet ir papildomas estafetes, kuriose dalyviams teko kaip reikiant paplušėti vairuojant jau nebe savo automobilius, o „Ladasport“ pasiūlytą techniką.

Organizatorių nuotr./Renginio akimirka
Organizatorių nuotr./Renginio akimirka

„Nuoširdžiai dėkojame visiems atvykusiems į labdaringas „Ladasport“ gimtadienio slalomo varžybas. Ačiū už sveikinimus, linkėjimus, dovanas. Labai malonu turėti tokį didelį būrį bendraminčių. Ačiū Jauniui Kavaliauskui už skubią techninę pagalbą atstatant papildomos rungties techniką. Už surinktas lėšas bus perkamas maistas gyvūnams, beglobių gyvūnų organizacijai „Puma“, kuri taip pat mini savo trijų metų veiklos sukaktį“, – sakė „Ladasport“ klubo vadovas Dalius Draugelis.

Sport klasėje prizininkų trejetas išsirikiavo taip: Nojus Praniulis, Rolandas Švalkūnas, Darius Kutavičius. RWD įskaitoje nugalėtoju tapo Darius Kutavičius, antras finišavo Karolis Šiližauskas, o trečią laiką parodė Darius Morkūnas. FWD įskaitoje greičiausias buvo Rolandas Švalkūnas, už kurio išsirikiavo Aurimas Nasickis ir Aivaras Valentinavičius.

Organizatorių nuotr./Renginio akimirka
Organizatorių nuotr./Renginio akimirka

AWD kategorijoje geriausiai pasirodė Nojus Praniulis. Antrą vietą laimėjo Marius Zakas, o ant trečiojo laiptelio žengė Andrejus Savčenko. Moterų įskaitoje triumfavo Olga Židovlenkova, antrąją vietą laimėjo Jurgita Malinauskaitė, o Sandra Petrovienė užfiksavo trečią rezultatą. Jaunių įskaitoje greičiausias buvo Domantas Didelevičius. Jam iš paskos finišavo Kornelijus Poškus ir Lukas Nevulis.

Organizatorių nuotr./Renginio akimirka
Organizatorių nuotr./Renginio akimirka

Rėmėjų kategorijoje nugalėjo Edmundas Frankas. Antrą laiką parodė Darius Morkūnas, o Gvidas Šipelis iškovojo trečiąją vietą. „Lada“ estafetėje nepralenkiamas buvo Egidijus Nevulis. Už jo pasirodymą baigė Karolis Šližauskas, o trečio laiko autoriumi tapo Arnoldas Bačelis.

Už surinktus startinius mokesčius organizatoriai nupirko pilną bagažinę kačių maisto, o prie šios kilnios idėjos prisidėjo ir „ZooCity“ parduotuvė, pritaikiusi nuolaidas.

Organizatorių nuotr./Renginio akimirka
Organizatorių nuotr./Renginio akimirka

Daugiau informacijos apie „Ladasport“ renginius galite rasti organizatorių „Facebook“ puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai