Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antra pergalė iš eilės: A.Kanopkinas Maroke kopia į keturračių įskaitos viršūnę

Trečiadienį „Rallye du Maroc“ dalyviai turėjo įveikti labai daug kilometrų – tiek sportininkai, tiek jų komandos nariai, ryte pajudėję iš Zagoros miesto, turėjo pasiekti Mengoub, esantį daugiau nei už 500 kilometrų. Lenktynininkams teko gerokai pakovoti trasoje. Ši diena, kaip sako „CFMOTO Thunder Racing Team“ komandos pilotas Antanas Kanopkinas, buvo labai įsimintina.
Antanas Kanopkinas laimėjo jau antrą greičio ruožą Maroko ralyje
Antanas Kanopkinas laimėjo jau antrą greičio ruožą Maroko ralyje / CFMOTO Thunder RT nuotr.

Lietuvių rezultatus sekite čia.

„Eilinė neeilinė diena. Artimiausias mano varžovas, lenkas K. Wisniewskis, startavo iš karto už manęs ir jo tikslas buvo aiškus – laikytis kaip įmanoma arčiau visą laiką. Taip jis ir darė pirmus 60 kilometrų, kol tarp mūsų įsispraudė keli motociklininkai. Po to atotrūkis tarp mudviejų vis augo, į tarpą įvažiavo dar daugiau motociklininkų ir galų gale turime labai smagų rezultatą“, – džiaugsmo dėl antro iš eilės laimėto greičio ruožo neslėpdamas pasakojo A. Kanopkinas.

VIDEO: Antanas Kanopkinas laimėjo antrą greičio ruožą Maroko ralyje

Sportininkas sakė, kad po finišo kalbėjo su K.Wisniewskiu ir jis pasakojo, kad trasoje nusekė paskui motociklininkus ir taip prarado šiek tiek laiko. Kiek jam kainuos ta klaida sužinosime po kelių dienų: „Šiandien galime džiaugtis, bet šampano šauti dar tikrai nesiruošiam.“

Antanas turi omeny, kad jis vis dar turi šansų pakilti pasaulio čempionate į trečią vietą.

Ketvirtadienį Maroko ralio dalyvių laukia trumpesnė diena. Startas bus ten pat kur ir finišas ir viso sportininkai įveiks 378 kilometrus, iš kurių 315 sudarys greičio ruožas. Didžioji jo dalis ves žvyrkeliais, tačiau bus ir purvo, smėlio bei, pasak organizatorių, penki procentai kopų. A. A.Kanopkinas ketvirtąjį greičio ruožą pradės kaip keturračių įskaitos lyderis, tačiau iki finišo arkos lieka dar dvi intensyvios sportinės dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas