Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aukštaitijos autokroso taurės antrasis etapas dalyvius suburs Biržų rajone

Jau artėjantį sekmadienį Biržų rajone, Pačeriaukštės autokroso trasoje įvyks Lietuvos automobilių Aukštaitijos kroso taurės etapas. Tai bus antrasis kartas šiemet, kai prie starto stos šios varžybų serijos dalyviai.
Varžybų akimirka
Autokrosas Biržuose / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Prieš kiek mažiau nei mėnesį Aukštaitijos autokroso taurės dalyviai pirmą sykį šiemet išbandė savo jėgas pirmame etape Kupiškyje ir atsidarė savo metinės įskaitos taškų sąskaitas. Dabar autokroso batalijos keliasi į Biržų rajoną, Pačeriaukštės kaimo pašonėje esančią autokroso trasą.

Varžybas čia organizuojantis automobilių sporto klubas „Biržų ASK“ varžyboms yra paruošę kone idealiais sąlygas. Plati, greita ir stebėjimui patogi trasa leis varžybomis mėgautis tiek patiems dalyviams, tiek susirinkusiai publikai.

Registracija varžyboms vis dar vyksta, tačiau jau dabar paraiškas dalyvauti pateikė beveik 30 dalyvių. Įdomu tai, kad čia tradiciškai startuos ir nemažai Latvijos sportininkų, kuriems Pačeriaukštės trasa taip pat jau yra pažįstama. Čia jie ne sykį varžėsi ir net iškovojo taures ankstesnių sezonų metu.

Iš viso čia startuos į penkias klases paskirstyti dalyviai: „1600J“, „1600“, „2000“, „2500 RWD“ ir „OPEN 2500“.

Varžybos Pačeriaukštės trasoje prasidės 12 val. Iki tol dalyvių dar lauks laisvosios treniruotės bei chronometruojami važiavimai. Po oficialaus varžybų atidarymo dalyviai stos prie starto kvalifikaciniams važiavimams. Jų čia numatyti trys. Po kvalifikacijų lenktynininkai rikiuosis finalui ir čia paaiškės, kurie pilotai iš Biržų grįš su taurėmis bei papildę metinės įskaitos taškų bagažą.

Daugiau informacijos apie būsimą renginį galima rasti paspaudus čia, o trasos nuorodą rasite žemiau pateiktame žemėlapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas