Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Aurum 1006 km“ lenktynių dalyviai užtvindė Palangos Vytauto gatvę: kas laimės Lietuvos Le Maną?

Ketvirtadienį Palangoje kelioms valandoms buvo uždaryta Vytauto gatvė ir jos prieigos. Čia surengtas „Aurum 1006 km“ lenktynių dalyvių paradas, kurį vainikavo „Dynamit Super Sprint“ lenktynės.

Palangos Vytauto gatvė – tradicinė vieta, kur prieš kiekvienas „Aurum 1006 km“ lenktynes komandos atvyksta su savo automobiliais.

Tai yra vienintelė galimybė iš arti pamatyti savaitgalį trasoje lenktyniausiančius vairuotojus ir jų techniką, tad į Vytauto gatvę suplūdo minios žiūrovų. Ant scenos viena po kitos žengė ir buvo pristatytos visų ekipų sudėtys.

Šių metų lenktynėse prie starto stos 23 komandos. Dalyvių sąraše – itin daug pajėgių automobilių – nuo gausaus būrio „Porsche“ iki „Audi“, „Mercedes“ ar „Lamoborghini“.

Ketvirtadienį po oficialaus varžybų parado Vytauto gatvėje ir „Dynamit Super Sprint“ komandų dar laukia treniruočių sesija, per kurią ekipos turės progą atlikti automobilių reguliavimus ir dėlioti strategiją pagal pilotų pademonstruotus ratų įveikimo laikus.

VIDEO: Palangos 1006 km lenktynių paslaptys atsiskleidė parade: kokios spalvos automobilis laimės ir su kokiomis padangomis?

Penktadienį komandų lauks kvalifikacija, o šeštadienį – didžiosios „Aurum 1006 km“ lenktynės.

VIDEO: Aurum 1006 km lenktynių dalyvių paradas Palangoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas