Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Baltijos žiedinių lenktynių 3 etapas – pasiruošimas ištvermės lenktynėms Palangoje

Birželio 28-30 dienomis Estijos „auto24ring“ trasoje vyks trečiasis Baltijos žeidinių lenktynių čempionato etapas. Tačiau lietuviams šis etapas svarbus ne tik dėl taškų savo asmeninėse įskaitose, bet ir dėl greitai artėjančių 1006 kilometrų lenktynių Palangoje. Po dviejų etapų „BGT-PRO“ klasėje pirmaujantis „Lambooo.lt“ komandą atstovaujantis Egidijus Gutaravičius teigė siekiantis optimaliai išnaudoti iki trečiojo „Batlic GP“ etapo likusį laiką.
Baltijos žiedinių lenktynių čempionato 1 etapas
Baltijos žiedinių lenktynių čempionato 1 etapas / Lamboo.lt nuotr.

„Ruošiamės ne tik šiam savaitgaliui, bet ir liepos viduryje vyksiančioms 1006 kilometrų lenktynėms Lietuvoje. Ieškome kuo geresnių nustatymų „auto24ring“ trasai, tačiau tuo pačiu atlikome pasiruošimo darbus ilgų distancijų varžyboms Lietuvoje“, – atskleidžia E. Gutaravičius.

Transliaciją savaitgalį žiūrėkite čia:

Antradienį ryškiai oranžinio „Lamborghini Huracan Super Trofeo“ vairą Estijos trasoje išbandė puikiai žinomi Lietuvos žiedinių lenktynių pasaulio asai: broliai Jonas ir Ignas Gelžiniai bei Aivaras Pyragius. Anot Egidijaus Gutaravičiaus, jis ilgiausiose Lietuvos lenktynėse egzotiškojo automobilio vairą suks pasikeisdamas su Jonu Gelžiniu.

„Lambooo.lt“ komandos atstovas vylėsi, kad iki šeštadienio bei sekmadienio lenktynių „BGT-PRO“ klasės varžovai iš Latvijos, taip pat lenktyniaujantys „Lamborghini Huracan“ technika, spės išspręsti per antrąjį etapą kilusias problemas.

„Mėgstame sveiką konkurenciją. Tai naudinga ir žiūrovams, ir mums. Stiprūs varžovai verčia labiau stengtis ir tobulėti“, – tvirtino Egidijus.
Iki birželio 29-30 dienomis vyksiančių „Baltic GP“ lenktynių liekant vis mažiau laiko numatomas saulėtas oras, tačiau lenktynininkas E. Gutaravičius teigė, jog dėl šalia Baltijos pajūrio esančios trasos geografinės padėties reikia būti pasiruošus bet kokiam įmanomam scenarijui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas