Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Benediktas Vanagas tampa Dakaro legenda: ta proga pristato naują laikrodį

Vos prieš keletą dienų atnaujintą Dakaro „Hilux“ pristatęs lenktynininkas Benediktas Vanagas gerbėjams pranešė dar vieną naujieną, rašoma pranešime.
B.Vanagas pristatė dešimtąjį lenktynininko startą Dakare žymintį laikrodį „Vostok Europe Dakar Legend Edition“
B.Vanagas pristatė dešimtąjį lenktynininko startą Dakare žymintį laikrodį „Vostok Europe Dakar Legend Edition“ / Andriaus Lauciaus, Vytauto Pilkausko, Vostok Europe nuotr.

Dakaro legenda pristatė naują laikrodį

Trečiadienį drauge su „Techno design“ stiliaus laikrodžių gamintoju „Vostok Europe“ B.Vanagas pristatė dešimtąjį lenktynininko startą Dakare žymintį laikrodį „Vostok Europe Dakar Legend Edition“.

„Dakare startuosime 10-tą kartą, o naują „Vostok Europe“ laikrodžio seriją pristatome jau 9-tąjį kartą. Tad ir laikrodžio kūrimas jau tapo savotiška pasiruošimo Dakarui dalimi. Žinau, kad iki šiol sukurti laikrodžiai yra įsigyjami kolekcininkų, tačiau ypatingai malonu matyti ir kasdien nešiojamą laikrodį. Mat be išskirtinio dizaino, svarbus ir funkcionalumas“ – sako po poros dienų į Saudo Arabiją išvyksiantis B.Vanagas.

„Vostok Europe Legend Edition“ yra dedikuotas simboliniam 10-tąjam sportininko startui, kuriame jam bus suteiktas simbolinis Dakaro legendos statutas. Būtent jo dizaine ir detalėse stengiamasi atspindėti šį faktą. Laikrodžio dizainas ir toliau išlaiko anglies juodumo ir raudonų akcentų sąjungą, tačiau savo forma ir detalėmis tai yra prabangiausia prieš tai buvusių laikrodžių versija. Galiniame dangtelyje gerbėjai ras Benedikto Vanago portretą.

Laikrodis ir toliau išlaiko stipriausias savo savybes – ilgaamžiškumą ir funkcionalumą. Tričio vamzdeliai ant rodyklių leidžia gerai matyti laiką net esant visiškai tamsai. Laikrodžio savininkai galės naudotis chronografu, laikmačiu bei žadintuvu. Ciferblate rodomas ne tik laikas bet ir savaitės dienos. Ciferblato dangtelis ir laikrodžio korpusas yra pagamintas iš titano ir yra lengvas bei atsparūs smūgiams, o speciali technologija leidžia laikrodžiui nesustoti net ir panėrus į 200 m gylį.

Penktosios kartos „Benediktas Vanagas Black Edition“ su titaniniu korpusu pagaminta vos 500 vienetų. Iš viso „Vostok Europe“ ir B. Vanagas yra sukūrę jau 8 ribotas laikrodžių serijas, kurias sudaro 4000 laikrodžių. 2013 metais išleista pirmoji „Benediktas Vanagas Black Edition“ modelio kolekcija buvo išparduota vos per 48 valandas.

„Vostok Europe“ žinomi dėl savo patikimumo ir patogumo ekstremalioje veikloje. Atskiri šio prekės ženklo modeliai yra buvę stratosferoje su oro balionu (16 km aukštis), giliausiame pasaulyje urve Gruzijoje (2,2 km gylis), Raudonosios jūros dugne (125 m gylis) ir net dešimtį kartų sunkiausiose planetos lenktynėse – Dakaro ralyje. „Vostok Europe“ veiklą pradėjo 2003 metais Vilniuje. Visi šio prekės ženklo laikrodžiai kuriami ir rankomis surenkami Lietuvoje bei eksportuojami į 30 rinkų visame pasaulyje. Įmonė laikosi griežtų kokybės reikalavimų, todėl taiko 30 punktų gaminių patikrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas