Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
01 29

Buvusi R.Schumacherio žmona – dėmesio centre: baiminasi informacijos nutekėjimo

Vokietijos žiniasklaidos akiratyje atsidūrė buvusi Ralfo Schumacherio žmona Cora-Caroline Schumacher (Brinkmann). Baiminamasi, jog ji gali atskleisti svarbios informacijos apie F-1 legendos Michaelio Schumacherio sveikatos būklę, kuri laikoma paslaptyje nuo pat nelaimės Alpėse slidinėjant 2013-aisiais. Tą kartą F1 legenda griuvo ir patyrė labai sunkią galvos traumą. Informacija apie Michaelio sveikatos būklę šeimos valia laikoma po devyniais užraktais.
Michaelis ir Ralfas Schumacheriai
Michaelis ir Ralfas Schumacheriai / Scanpix ir 15min koliažas

Ralfas Schumacheris (Michaelio brolis) su Cora-Caroline audringai išsiskyrė 2015 metais. Dar dvejus metus po M. Schumacherio nelaimės ji buvo „šeimos žmogus“, žinojęs visas smulkmenas apie Michaelį ir jo sveikatą, rašo „Marca“.

Visai neseniai Cora-Caroline (47) dalyvavo realybės šou „Džiunglių stovykla“, filmuotame Australijoje. Tai - Vokietijos RTL kanalo realybės šou, kuris labai panašus į TV projektą „Survivor“ (liet. „Išlikimas“) arba Baltijos šalyse kadaise buvusį populiarų realybės šou „Robinzonai“.

Skelbiama ne visa tiesa?

Šou Cora-Caroline neužsibuvo. Skelbiama, jog ji vos po trijų dienų jį paliko savo noru. Vis dėlto „Bild“ abejoja ar yra sakoma visiška tiesa. Nors Cora nebepriklauso artimųjų ratui, galinčiam lankytis Schumacherių namuose, prie laužo ji „galėjo būti pernelyg atvira“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas