Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

„CFMOTO Thunder Racing Team“ startuos Lenkijoje: „Šį kartą rodysime viską, kas anksčiau likdavo už kadro“

Visai netrukus Lenkijos vakarinėje dalyje, Zaganės mieste, startuos jubiliejinės, trisdešimtos, „Rallye Breslau“ varžybos, prie kurių starto linijos stos daugiau nei trys šimtai dalyvių.
 „CFMOTO Thunder Racing Team“ startuos Rally Breslau
„CFMOTO Thunder Racing Team“ startuos Rally Breslau / Komandos nuotr.

Tarp jų ir trys „CFMOTO Thunder Racing Team“ keturračiai – komandai tai jau šeštasis startas šiose varžybose.

Artėjančios varžybos žada būti sudėtingos – laukia net du maratoniniai greičio ruožai, teks varžytis naktį, o itin sudėtinga navigacija ir didelė konkurenciją viską tik paaštrins. Ir nors sportiniai tikslai išlieka tokie patys kaip visada, komanda šį kartą yra pasiruošusi gerbėjams atskleisti tai, apie ką iki šiol kalbėdavo mažai.

„Mes pabandysime šį kartą jums parodyti ne tik ralį, bet ir tai, kaip vyksta jo gyvenimas: ką mes valgome, kada ir kur einame miegoti, kokius darbus darome po finišo ir prieš startą. Galų gale – kaip bendraujame ir leidžiame laisvą laiką. Taip bus galima dar aiškiau ir tiksliau suprasti, kaip atrodo tas ralio gyvenimas ir kiek daug į jį sutelpa“, – prieš išvažiuojant į Lenkiją pasakojo Antanas Kanopkinas ir sakė besitikintis, kad žmonėms bus įdomu pamatyti nenugrimuotą ralio gyvenimo dalį.

Svečias komandoje

Pro starto liniją komandos vėliavą šį kartą veš A.Kanopkinas, prancūzas Gaetanas Martinezas ir pirmą kartą kartu su „CFMOTO Thunder Racing Team“ startuosiantis britas Graham Guy.

„Turime svečią, kuris nori mokytis rali reido disciplinos, nori dalyvauti tokiose varžybose ir nori tai daryti su „CFMOTO“. Šis sportininkas jau turi patirties „Hunt The Wolf“ varžybose bei daugelyje kitų vietinių čempionatų. Labai džiaugiamės, kad komandos pilotų geografija plečiasi“, – komentavo A.Kanopkinas ir sakė, jog kaip visada, su visa komanda tikisi gerai praleisti laiką.

Jau sekmadienį dalyviai startuos prologe, o visą ateinančią savaitę varžysis kariniuose poligonuose. Organizatoriai žada, kad vidutiniškai dalyviams kasdien teks įveikti po maždaug 150 kilometrų greičio ruožuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius