Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dailiosios lyties atstovės pradėjo pasiruošimą Moterų raliui

Moterys po kovo 8-osios dienos gali tikėtis gėlių  ir balandžio 23-ąją. Moterų ralio organizatoriai tikisi, kad vyrai savo mylimąsias finiše pasitiks būtent gėlėmis, nes kiekviena to vertos dėl savo įdėtų pastangų ruošiantis šiam renginiui.Taip pat, jų teigimu, registracija šiame renginyje būtų originali dovana Moters dienos proga.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Tomo Markelevičiaus nuotr.
Temos: 1 Moterų ralis

Moterų ralyje dalyvausiančios Lietuvoje žinomų lenktynininkų Giedriaus Notkaus ir Daliaus Strižano antrosios pusės teigia, kad palaikymo iš vyrų sulaukia tikrai daug.

„Mūsų vyrai ne tik, kad palaiko, bet ir skatina dalyvauti tokiuose renginiuose. O finiše mūsų tikrai lauks“, – šypsojosi Kristina Notkienė.

Ji drauge su Laima Strižane, sekdamos savo vyrų pavyzdžiu, jau antrą kartą susibūrė į vieną ekipažą pavadinimu „No rally – no sex“ ir teigia, kad šiųmečiam renginiui pasiruošimas vyksta iš anksčiau.

„Praėjusiais metais mūsų ekipažui pavyko labai kokybiškai drauge susidirbti. Tikslas šiems metams nesikeičia, norime turėti gerą laiką. Todėl šiemet ir pradėjome ruoštis iš anksčiau, kad be streso, o su gera nuotaika ir šypsenomis galėtume išvažiuoti į trasą ir sėkmingai finišuoti“, – sakė Kristina Notkienė.

Intensyviai pasiruošimą pradėjo ir pirmą kartą Moterų ralyje dalyvaujanti dainininkė Julija Jegorova. Ji su nekantrumu laukia savo starto. Pernai šią žinomą Lietuvos dainininkę taip pat būtume išvydę  šio ralio dalyvių sąrašuose, tačiau dėl įtempto koncertų grafiko buvo sunku suderinti dalyvavimą jame.

Gretos Skaraitienės nuotr./Julija Jegorova
Gretos Skaraitienės nuotr./Julija Jegorova

„Automobilių sportas man visada patiko. Laisvalaikiu ne kartą teko dalyvauti mėgėjiško slalomo varžybose. Gal  dėl to ir sunku su komandos nare apsispręsti, kas iš tiesų vairuos, o kas atliks šturmano pareigas. Nors esu pažymėta kaip šturmanė, visgi svarstome įvairius variantus, nes abiems patinka už vairo sėdėti“, – pasakojo Julija.

Pasak jos, nors komanda Moterų ralyje dalyvaus norėdama gerai praleisti laiką, tačiau į pasiruošimą raliui žiūri atsakingai.

„Per dieną tenka nuvažiuoti kelis dešimtis, o kartais ir šimtus kilometrų, todėl galima sakyti, kad raliui ruošiamės kiekvieną dieną. Juk šio renginio principas įveikti trasą saugiai ir laikantis eismo taisyklių, o specialiuosius vairavimo įgūdžius teks pademonstruoti tik tam tikrose rungtyse. Visgi su komanda jau pradedame galvoti ir svarstyti, kaip norėtumėme atrodyti. Norisi įdomiai ir kiek netikėtai pristatyti savo ekipažą renginio dieną“, – dalinosi mintimis Julija Jegorova.

Andriaus Lauciaus nuotr./Vlada Musvydaitė su savo komandos narėmis Moterų ralyje 2015
Andriaus Lauciaus nuotr./Vlada Musvydaitė su savo komandos narėmis Moterų ralyje 2015

O štai antrąsyk „Moterų ralyje“ dalyvausiančios sveikatingumo motyvatorės Vlados Musdvydaitės ekipažo bei visos komandos, važiuosiančios „Vlada.LT“ komandinėje įskaitoje, pasiruošimas raliui vyksta kiek kitaip – per dieną nuvažiuoja ne tik keliasdešimt kilometrų, bet ir įveikia mažiausiai 10 000 žingsnių.

„Prasidėjus pavasariui daugelis moterų turi tikslą pradėti sportuoti ir sulieknėti. Kartu su komandos narėmis nusprendėme šį laiką išnaudoti savo ekipažo susibendravimui. Todėl dalyvaujame iššūkyje „Lieknėk už ekipažą!“ ir kiekvieną dieną einame pasivaikščioti su savo ekipažo narėmis. Juk siekti tikslo drauge yra ne tik lengviau, bet ir smagiau“, – sakė Vlada Musvydaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito