Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Danielio Ricciardo dienos F1 suskaičiuotos?

Tik laiko klausimas, kada „Red Bull“ oficialiai praneš, jog Danielis Ricciardo nebelenktyniaus jų dukterinėje „Racing Bulls“ ekipoje.
Danielis Ricciardo savo aukso laikais
Danielis Ricciardo savo aukso laikais / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Akivaizdu, kad toks pranešimas netrukus išvys dienos šviesą. Kaip buvo atskleista iš „Formulės-1“ užkulisių, D. Ricciardo su visais labai emocionaliai atsisveikino po, veikiausiai, paskutinių savo lenktynių šiame prestižiniame čempionate.

Australijos „Formulės-1“ fotografas Kymas Illmanas papasakojo apie savo tautiečio išgyvenimus Singapūre.

Po Singapūro lenktynių, kurios vietos laiku pasibaigė prieš 22 valandą, Danielis Ricciardo buvo paskutinis lenktynininkas, palikęs boksus, pasakojo Kymas Illmanas.

Prieš tai, kol australas paliko trasos zoną, su juo ėjo atsisveikinti visi dabartiniai lenktynininkai. Jis atsisveikino su absoliučiais visais. Negana to, daug ką išdavė ir jį sekiojančios „Netflix“ kameros.

Bene ilgiausią pokalbį su D. Ricciardo turėjo buvęs jo komandos draugas „McLaren“ komandoje Lando Norrisas. Po visų pokalbių bei atsisveikinimų patyręs lenktynininkas boksus paliko beveik prieš 2 valandą nakties (1:46).

Žymus „Formulės-1“ fotografas rašė: „Kaip visi mano (įskaitant Danielį), tai buvo paskutinis jo kartas kaip „Formulės-1“ lenktynininko.“

K. Illmanas taip pat pridėjo: „Tai buvo keistas bei emocionalus vakaras, kadangi Danielis susitaikė su tuo faktu, kad atėjo jo pabaiga šiame sporte, bet „Red Bull“ vis tiek nesugebėjo to oficialiai pranešti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas