Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dėl Lietuvos slalomo čempionato taškų sportininkai varžysis Pakruojo gatvėse

Jau šeštadienį Pakruojo miesto gatvėse įvyks penktasis Lietuvos automobilių slalomo čempionato etapas. Tiesa, etapas tik vadinasi penktuoju, mat atšaukus du ankstesnius etapus, slalomo čempionato dalyviai faktiškai susitiks tik trečią kartą. Po sykį sportininkai jau lenktyniavo Linkuvoje ir Kačerginėje.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / „Fratelli Photo“ nuotr.

Varžybos Pakruojyje įvyks Vytauto Didžiojo ir M.Šreiberio gatvių sankryžoje. Šį etapą rengiantis Pakruojo ASK klubas dalyviams įrengs dvi trasas. Beje, dvi trasos yra vienas iš pagrindinių reikalavimų organizuojant Lietuvos slalomo čempionato etapą.

Dar viena įdomi detalė – visi dalyvių važiavimai yra įskaitiniai, tad kiekviena padaryta klaida atsispindi galutiniuose dalyvių rezultatuose.

„Fratelli Photo“ nuotr./Varžybų akimirka
„Fratelli Photo“ nuotr./Varžybų akimirka

Dalyvių registracija ir administracinė komisija spalio 6-ą dieną prasidės nuo 8 valandos ir tęsis iki 9.30. Tuo pačiu vyks ir techninė komisija bei susipažinimas su trasa, o pirmieji dalyviai į trasą pajudės 10 val.

Lietuvos automobilių slalomo čempionate dalyviai bus suskirstyti į klases pagal jų vairuojamus automobilius – FWD, RWD, AWD. Taip pat vyks Laisvosios klasės, Jaunių, Damų bei Retro klasės važiavimai.

Organizatoriai skelbia, kad keturi greičiausi varžybų dalyviai pateks į superfinalą. Jame sportininkai kovos dėl Pakruojo rajono savivaldybės mero S.Gegiecko taurės. Papildomo prizo sulauks ir Retro klasės nugalėtojas. Dovanas šios klasės lyderiui įsteigė ūkininkas Andrius Pekelis ir UAB „Montaka“.

Varžybų plakatas
Varžybų plakatas

Po dviejų jau įvykusių etapų FWD klasėje lyderiauja panevėžietis Klaudas Bučinskas, turintis 22 taškus. Trimis taškais mažiau yra surinkęs Artūras Kupčius. Su 13 taškų trečioje vietoje klasifikuojamas Alfredas Štaras.

RWD įskaitoje net du sportininkai turi po 18 taškų. Lygybė kovoje dėl pirmos vietos kol kas vyrauja tarp Tomo Benečio ir Edvino Sabalio. Su 16 taškų kol kas trečias – Mindaugas Giraitis.

AWD įskaitoje lyderiauja Lukas Pečeliūnas. Jis turi 18 taškų. 15 taškų kol kas surinkęs Milvydas Malinauskas. Trečioje vietoje su vienodu, 12 taškų rezultatu klasifikuojami Egidijus Nevulis ir Ovidijus Tylenis.

OPEN klasėje lyderiauja FWD klasės favoritas Klaudas Bučinskas. Jo sąskaitoje – 18 taškų. Trimis taškais mažiau turi Edvinas Sabalys, o keturiais atsilieka Robertas Valkeris.

Jaunių klasėje pirmauja Erikas Valkeris su 12 taškų. Antras Irmantas Buivydas, o trečias Lukas Nevulis. Visus sportininkus skiria dviejų taškų intervalai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas