Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiulę Lietuvos vėliavą išskleidę lietuviai sulaukė dėmesio iš Dakaro organizatorių: parodė visam pasauliui

Sausio 1-ąją, Lietuvos vėliavos dieną, patys to nežinodami, paminėjo ir Dakaro ralio organizatoriai. Socialiniuose tinkluose jie pasidalino vaizdo įrašu, kuriame ant kopų ištiesta milžiniška Lietuvos trispalvė.

„Diskusijos dėl vėliavos grįžta. Iš kur didžiausi mūsų fanai? Lietuvos ar Kolumbijos? Atspėkite“, – vaizdo įrašas su tokiu prierašu pasirodė organizatorių socialiniuose tinkluose.

Vaizdai išties puikūs: trispalvė traukia akį nuo aukštos kopos, pro šalį lekiant vienam iš lenktynininkų.

Šią vėliavą jau ne pirmą kartą į Dakarą vežasi gerbėjai iš Lietuvos.

Tomas Tumalovičius, keliautojas ir fotografas 15min studijoje Žilvinui Pekarskui yra pasakojęs, kad šiemet vėliava vėl keliauja į Saudo Arabiją.

„Vienas mano bičiulis, Danas Azikejevas, sako – mano bičiuliai iš Marijampolės aviaklubo turi didžiulę, 300 kvadratų vėliavą. Mes tą pačią vėliavą, sveriančią 50 kg, įdėjome pas Benediktą Vanagą į karavaną, ačiū Benui, kad priėmė be jokių problemų, ir išvažiavo ji į Saudo Arabiją.

Mes stengsimės pagal galimybes prie trasos išskleisti ją“, – laidoje „Saudo Arabijos dienoraštis“ kalbėjo T.Tumalovičius.

Ir jau pačią pirmą greičio ruožų dieną lietuviams tai pavyko. Vėliavą jie išskleidė taip, kad trispalvė neliko nepastebėta ir iš sraigtasparnio vaizdus fiksuojančių organizatorių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas