Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Drifto varžybose Kuršėnuose – Norbė ir kitos socialinių tinklų žvaigždės

Po sėkmingo savo sugrįžimo į Lietuvos drifto pasaulį, gerai Lietuvoje ir pasaulyje žinomas „Youtube“ veikėjas Norbertas Daunoravičius tęs savo pasirodymą. Jau birželio 29–30 dienomis jis keliaus į Kuršėnus, kur įvyks „Automotive.lt DRIFT CAMP“. Norbertas žada tęsti kovą „Semi–PRO“ lygoje, kartu su juo į Kuršėnus keliaus ir kita, vis dar kylanti „Youtube“ platformos žvaigždutė – „Krebždė Krebžda“, rašoma pranešime.
Drifto BMW
Norbės drifto BMW
Temos: 2 Driftas Kuršėnai

Po sėkmingo pasirodymo „UpHill Drift by Liqui Moly“, Norbė liko patenkintas organizuojamų varžybų lygiu, teisėjų darbu ir nusprendė tęsti savo pasirodymą čempionate. Tiek kvalifikacijoje, tiek ir galutiniuose rezultatuose užimta aukšta penkta vieta leido suprasti, jog didelė arklio galių kaimenė šiose varžybose nėra būtina, nepaisant to, į Lietuvą buvo parvežtas legenda jau tapęs dyzelinis Norberto „BMW“.

Lumis.lt nuotrauka/Driftas
Lumis.lt nuotrauka/Driftas

„Ne esu tikras, ar su dyzeliu keliausime į „Automotive.lt DRIFT CAMP“ – šis automobilis reikalauja gerokai daugiau dėmesio ir rankų, nei mano treniruočių „BMW“, o tiek praeitos varžybos, tiek ir artėjančio signalizuoja, jog ne galingume čia esmė. Sprendimą priimsime matyt prieš pat varžybas, bet vienaip ar kitaip – Kuršėnuose būsim“, – pasakoja vilnietis.

RAuvis.lt nuotrauka/Driftas
RAuvis.lt nuotrauka/Driftas

Norbe nėra vienintelis „Youtube“ kanale savo nuotykius fiksuojantis sportininkas, kurį sutiksite artėjančiose varžybose. Kartu su juo ir dar penkiomis dešimtimis pilotų į Kuršėnus keliaus ir Simonas Ivanomas, geriau žinomas kaip „Krebždė Krebžda“. Beveik dvidešimt tūkstančių sekėjų platformoje turintis Simonas stos į startą „Street“ lygos varžybose, tad tiesioginės kovos su Norbe išvengs – vietoj to jo lauks beveik trys dešimtys oponentų.

Pakalbinti varžybų organizatoriai džiaugiasi toliau augančiu dalyvių skaičiumi ir tikina, jog tai nėra vieninteliai gerai žinomi veikėjai, kurių sulauksime jau artėjančio savaitgalio varžybose.

„Džiugu, jog tiek Simonas, tiek Norbe stos prie „Automotive.lt DRIFT CAMP“ starto linijos. Kuo daugiau pasakojančių apie mūsų sportą, tuo geriau visiems. Tačiau, jei atvirai, tai nėra mano patys laukiamiausi svečiai. Šiuo metu kalbamės su keletu užjūryje gerai žinomų tautiečių, kurie svarsto savo šansus prisijungti prie savaitgalio dalyvių sąrašo. Jei planas „išdegs“, ne tik turėsime įspūdingų važiavimų žiūrovams, bet ir gerą patirties injekciją visiems dalyviams. Bet – kol tiksliai nežinom, ar svečių sulauksim, jų vardus pasilikime sau“, – pasakoja varžybų organizatorius Linas Ramoška.

„Automotive.lt DRIFT CAMP“ savo veiksmą pradės jau penktadienio popietę – iki pat 20h vyks abiejų lygų treniruotės. Veiksmas tęsis šeštadienio ryte ir truks iki pat vakaro, tad gero drifto išvysti pavyks atkeliavus bet kuriuo dienos metu. Platesnė informacija apie renginį – www.driftcamp.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas