Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Druskininkų „Drift Arenoje“ – dėmesys BMW gerbėjams

Rugpjūčio 18 d., sekmadienį Druskininkuose šurmuliuos tikri BMW automobilių entuziastai – vyks „BMW Summer Challenge Fest 2024“. Renginio metu susirinks apie 400 BMW gerbėjų, kurių lauks įvairios rungtys.
Druskininkų „Drift Arenoje“ –  „BMW Summer Challenge Fest 2024“
Druskininkų „Drift Arenoje“ – „BMW Summer Challenge Fest 2024“ / Organizatorių nuotr.

Pirmasis Druskininkų „Drift Arenos“ mėnuo praūžė su trenksmu: vyko daug autosporto renginių, slalomo treniruočių ir „Arena Drift Cup“ varžybos. Organizatoriai arenoje autosporto renginių surengti žada dar daugiau, o artimiausias renginys jau visai netrukus. BMW automobilių entuziastams skirtame renginyje, bus galima išbandyti jėgas trasoje, sudalyvauti įvairiose užduotyse, pavyzdžiui: prisiparkuoti tarp dviejų stovinčių objektų, apsisukti 360 laipsnių, suvaldyti automobilį uždaroje erdvėje, atlikti tam tikrus manevrus, be to pasivažinėti ir „drifto“ trasa.

Atvykusiems žiūrovams nuobodžiauti neleis „Drift Taxi“ pramoga, kurios metu bus galima pasivažinėti kartu su pilotu, patiriant tikrą adrenalino pliūpsnį.

Renginio metu metu vyks automobilių paroda. Visi atvykusieji gaus po lipduką su ,,patinka“ ženklu. Parodos metu lipduką reikės užklijuoti ant gražiausio automobilio. Planuojama išrinkti iki 10 BMW automobilių, kurie bus vertinami pagal įvairius kriterijus: pats brangiausias automobilis, patys kiečiausi ratai, gražiausias standartinis automobilis ir kt. Daugiausiai ,,patinka“ surinkę automobiliai bus apdovanoti. Renginio metu taip pat bus galima sudalyvauti arba stebėti automobilių slalomą.

BMW gerbėjams skirti renginiai džiugins ištisus metus. Organizatorius patikina, kad šie susibūrimai bus rengiami apskrittus metus, vadinasi, keturi renginiai per metus. Jau rugpjūtį vyksiantis „BMW Summer Challenge Fest 2024“ bus didžiausias būtent BMW automobilių gerbėjams skirtas renginys, kuriame dalyvaus ir svečiai iš Lenkijos, Latvijos bei Estijos. Svarbu paminėti, kad dalyvių skaičius yra ribotas – 400.

Druskininkų „Drift Arenoje“ vasaros pabaiga žada būti triukšminga, vyks ne tik BMW gerbėjams skirtas susibūrimas, tačiau ir „Arena Drift CUP Powered by Capital.com“ finalas, kuris yra organizuojamas jau trečius metus iš eilės. Prieš tai vykusiuose etapuose, rezultatų lentelėje pirmąsias vietas iškovojo: Aivaras Maciulevičius iš „IRT – OlyBet“ komandos, Gustas Valainis, kuris priklauso „Side To Side“ komandai ir Tadas Gvozdas iš „BMWFAN“ komandos. Rugsėjo mėnesio pabaigoje Druskininkų Drift Arenoje vyks Lietuvos Drifto čempionato Street ir Semi-PRO lygų finalai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas