Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Dynamit Super Sprint“ rungtyje – Dovilo Čiutelės triumfas

„Aurum 1006 km“ lenktynės kaip visuomet prasideda iškilmingu dalyvių paradu Palangoje, Vytauto gatvėje. Nors pernai dėl pandemijos šios renginio dalies buvo atsisakyta ir apsiribota tiesiog visų komandų pravažiavimu gatve, šiemet vėl sugrįžta prie tradicijų. Čia vyko ne tik komandų pristatymas, bet ir „Dynamit Super Sprint“ lenktynės.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

„Dynamit Super Sprint“ lenktynės rengiamos Vytauto gatvėje. Čia dalyviams būna paruošta šimto metrų trasa, kurią jie privalo įveikti kaip galima greičiau. Tačiau užduotį kiek pasunkina tai, kad finiše reikia atlikti vadinamąją „bazę“ – sustoti nurodytoje vietoje, kad priekiniai ratai kirstų laiko matavimo daviklius, o galiniai jų nepravažiuotų.

Šiemet čia susirinkusios komandos vėl rinkosi įvairias strategijas. Vieni distanciją pralėkė finiše net nebandydami stabdyti, kiti prariedėjo lėtai ir mojavo susirinkusiai publikai, tačiau didžioji dalis komandų visgi nusprendė išbandyti savo jėgas važiuojant pagal taisykles.

Gretose tų, kurie viską padarė pagal taisykles, greičiausias ir vėl buvo komandos „Spark Energy / Transbrieva“ ekipos atstovas Dovilas Čiutelė, kuris prie starto stojo su jau ne kartą šioje rungtyje į pergalę atvežusiu „Lada 2104 Mustang“ automobiliu.

Pamatykite pergalingą Dovilo Čiutelės važiavimą:

Laimėtojas trasą įveikė per 4,68 sek. Beje, Dovilas Čiutelė pagerino prieš dvejus metus savo pademonstruotą pergalingą rezultatą. Tąsyk jis finišą pasiekė per 4,96 sek.

Antrą laiką pademonstravo „Efekt and Ignera by Dinami:t Energy“ komanda su „Porsche GT3 CUP“. Jie lyderiui nusileido 0,31 sek. Trečio rezultato autoriais tapo „Audi S4“ automobiliu šiemet lenktyniausianti „Tarzanija Racing“ komanda. Jų laikas - 5,1 sek.

Po sprinto rungties veiksmas jau persikėlė į trasą, kur popietę dalyvių lauks pirmosios treniruočių sesijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito