Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Ferrari“ Fernando Alonso labui gali paaukoti Felipę Massą

„Ferrari“ komanda svarsto galimybę pakeisti pavarų dėžę Felipe Massos bolide, taip nustumdami brazilą penkiomis vietomis žemyn ir viena pozicija aukštyn kilstelėdami ekipos lyderį Fernando Alonso.
Fernando Alonso, „Scuderia Ferrari“
Fernando Alonso, „Scuderia Ferrari“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Toks taktinis manevras būtų svarbus tuo, kad ispanas pakiltų į nelyginę – septintąją – starto poziciją. Specialistai prognozuoja, kad startuosiantys iš lyginių praras mažiausiai po dvi pozicijas. F. Massa taip pat atsidurtų nelyginėje – vienuoliktoje – starto vietoje.

„Ferrari“ patvirtino svarstantys tokią galimybę bei kartu suskubo pažymėti, kad tai būtų daroma ne taktiniais sumetimais, o esą dėl neįvardinamų techninių problemų brazilo vairuojamame automobilyje.

Manoma, kad norint pakeisti pavarų dėžę tarp kvalifikacijos ir lenktynių, būtina tokį žingsnį pagrįsti techninėmis priežastimis. Kitu atveju lenktynininkas gali būti nustumtas į patį rikiuotės galą.

Priešpaskutinis šių metų „Formulė-1“ čempionato etapas visiškai naujoje Ostino trasoje JAV bus tiesiogiai transliuojamas „Viasat Sport Baltic“ ir TV6 televizijų šiandien 21 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas