Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Gargždų pašonėje – antrasis Lietuvos automobilių bekelės čempionato etapas

Jau artėjantį savaitgalį Gargžduose, visiems gerai žinomoje vietoje prie Gargždų karjerų ir automobilių kroso trasos įvyks antrasis Lietuvos automobilių bekelės sporto čempionato etapas. Jo metu bekelės žiede varžysis keturių kategorijų dalyviai.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Veiksmas trasoje šeštadienį prasidės jau nuo 8 val. ryto, kai į trasą viena po kitos pajudės TR1, TR2 ir TR3 klasės. Į šias klases bekelės technika skirstoma pagal jos paruošimo lygį, todėl žiūrovai čia išvys tiek nedaug modifikuotus visureigius, tiek tikruosius bekelės monstrus.

Trasoje taip pat lenktyniaus ir visiškai standartiniai visureigiai. Jie varžysis „Adventure“ įskaitoje, kur bus suskirstyti į dvi klases pagal ratų dydį.

Sekmadienį trasoje kovoti liks tik TR1, TR2 ir TR3 klasių dalyviai, kurie turės dar pusdienį lemiamam mūšiui dėl pozicijų bekelės žiede. Jų finišas numatytas 13 val.

Trasoje bus išties daug veiksmo, kadangi varžybų organizatoriai Kupiškio „Auto-moto sportas“ kartu su partneriais „Vilkyčių visureigių klubas“ dalyviams parengė labai sudėtingą trasą. Joje darbo turės tiek vairuotojai, tiek šturmanai, kurie dažniausiai lipa iš savo vietos automobiliui įklimpus.

Organizatoriai skelbia, kad varžyboms iš viso užsiregistravo daugiau nei 30 ekipažų, lenktyniausiančių skirtingose kategorijose. TR1 klasėje bus galima išvysti kovą tarp 9 ekipažų, TR2 įskaitoje registruoti 6 duetai, TR3 kategorijoje kova virs tarp nuolatinių varžovų trijulės. „Adventure“ klasės dalyvių gretose – aštuoni ekipažai. Taigi, dvi dienos Gargžduose šįkart bus išties karštos.

Dviejų dienų bilietas į renginį žiūrovams kainuos penkis eurus. Vaikai iki septynių metų įleidžiami nemokamai. Renginio vietą rasite žemiau pateiktame žemėlapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas