Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Gera žinia Vaidotui Žalai: Paulo Fiuza atsisveikino su „X-Raid“ komanda

Rugpjūčio mėnesį, pristatydamas savo naująjį Dakaro automobilį „Prodrive Hunter T1+“, Vaidotas Žala sakė, kad šturmano klausimas lieka atviras.
Vaidotas Žala
Vaidotas Žala / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

2022 m. Dakaro ralis Saudo Arabijoje Vaidotui Žalai ir jo šturmanui Paulo Fiuzai buvo banguotas, tačiau galutinis rezultatas – puikus. Vaidotas su kolega pakartojo iki šiol geriausią pasiektą Benedikto Vanago rezultatą ir užėmė 11 vietą bendroje įskaitoje, pilotuodamas „X – raid“ visureigį „MINI John Cooper Works Rally“, kurį iki šiol meiliai vadino „Mažyliu“. Tačiau šių metų birželį „Mažylį“ pardavė. Tačiau 2023 m. Dakare startuos naujutėlaičiu „Prodrive Hunter T1+“.

Natūralu, kad, startuojant aukščiausio lygio automobiliu, Vaidotui reikia ir paties profesionaliausio šturmano. Pasak Vaidoto, jie su Paulo sutarė puikiai – ir automobilyje, ir kirtę finišo liniją.

Todėl dar rugpjūtį vykusio automobilio pristatymo metu Vaidotas sakė, kad bandys tartis su Paulo Fiuza. Vienintelė bėda (neskaičiuojant biudžeto, be abejo), kad Paulo Fiuza turėjo sutartį su „X – raid“. O Vaidotas startuoja konkurentų technika.

Vis dėlto, yra vilties, kad duetą – Vaidotą ir Paulo – pamatysime kartu. Nes Paulo Fiuza savo „Facebook“ paskyroje paskelbė jausmingą atsisveikinimą su buvusia komanda.

VIDEO: Vaidotas Žala paaiškino, kodėl ne iš karto šturmanu pasirinko Paulo Fiuza

„Baigiasi gražus karjeros etapas, kuris išliks atmintyje“, – rašė Paulo Fiuza. Šalia nuotraukos su buvusiu komandos draugu Stephane'u Peterhanseliu puikuojasi ir atvaizdas, primenantis startus su Vaidotu Žala.

Taigi, jei „X-raid“ nebetenka teisių į Paulo, Vaidotui Žalai atsiveria visi keliai tartis dėl bendradarbiavimo su vadinamuoju Paulinho.

Kol kas komanda šios situacijos nekomentuoja. Tikėtina, kad Vaidotas su Paulo šį klausimą jau buvo aptarę anksčiau, o sprendimas paaiškės netrukus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas